Κουβέντα από την Κυβέρνηση για τη μετωπική επίθεση του Αλαφούζου

Κουβέντα από την Κυβέρνηση για τη μετωπική επίθεση του Αλαφούζου
Photo Credits: INTIME

Δεν έβγαλε... κιχ η Κυβέρνηση για τη μετωπική επίθεση από τον ιδιοκτήτη του ΣΚΑΪ και τον Παναθηναϊκό, Γιάννη Αλαφούζο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μόνο τους Κινέζους δεν έκαναν στην Κυβέρνηση μετά την μετωπική επίθεση που εξαπέλυσε ο ιδιοκτήτης του ΣΚΑΪ και του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος.

Θα λέγαμε πως η Κυβέρνηση έστειλε το πρωί της Δευτέρας την μπάλα στην… εξέδρα από την  για τις δηλώσεις Αλαφούζου, ως φάνηκε στην τοποθέτηση του κυβερνητικού εκπροσώπου, Παύλου Μαρινάκη.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης ρωτήθηκε σχετικά στην καθιερωμένη ενημέρωση των εκπροσώπων του Τύπου, χωρίς ωστόσο να πει κάτι ουσιαστικό για τη μετωπική επίθεση Αλαφούζου. Δεν έβγαλε… κιχ. Έδωσε μία γενικόλογη απάντηση, να είχαμε, να λέγαμε…

«Η αλήθεια είναι ότι η εικόνα που είδαμε το σαββατοκύριακο που μας πέρασε ήταν ενθαρρυντική. Είδαμε τελικό κυπέλλου με φιλάθλους και από τις δυο ομάδες. Δεν είπαμε ότι είναι εύκολο αλλά εφόσον είμαστε όλοι στην ίδια σελίδα και πειθαρχικό πλαίσιο τότε μέρα με την ημέρα θα βλέπουμε πρόοδο. Θα είμαστε στην ίδια σελίδα γιατί έχουμε συμφέρον να προστατεύσουμε τον αθλητισμό», είπε χαρακτηριστικά.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X