Η Νιούκαστλ ζητά 22 εκατ. ευρώ για να δώσει τον αθλητικό διευθυντή της στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η Νιούκαστλ ζητά 22 εκατ. ευρώ για να δώσει τον αθλητικό διευθυντή της στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η θέση του αθλητικού διευθυντή θα αλλάξει άμεσα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς θα φύγει ο Τζον Μέρτοου, και η διοίκηση έχει καταλήξει στον αντικαταστάτη του.

Τα βρετανικά ΜΜΕ επιμένουν πως πρώτος στη σχετική λίστα των υποψηφίων για τη θέση είναι ο Νταν Ασγουορθ, ο οποίος κατέχει το ίδιο πόστο στη Νιούκαστλ, η οποία όμως δεν δείχνει διατεθειμένη να λύσει τόσο εύκολα το συμβόλαιο της μαζί του.

Σύμφωνα μάλιστα με την ιστοσελίδα «Athletic», η ομάδα της βόρειας Αγγλίας τόνισε στον Άσγουορθ και τη Γιουνάιτεντ, η οποία ήδη έχει συμφωνήσει μαζί του, ότι για να τον αφήσει ν’ αποχωρήσει θα πρέπει να βάλει στα ταμεία της το ποσό των 22 εκατ. ευρώ, με τους «κόκκινους διαβόλους» να προσφέρουν οκτώ εκατ. ευρώ!

Ο 52χρονος Άγγλος παράγοντας προηγουμένως εργάστηκε ως τεχνικός διευθυντής για τη Γουέστ Μπρόμ και την Μπράιτον, ενώ ήταν για χρόνια διευθυντής ανάπτυξης της ομοσπονδίας. Τα σχετικά ρεπορτάζ αναφέρουν πως ο Άνσγουορθ έχει ήδη ενημερώσει τη Νιούκαστλ για τις επαφές του με τη Γιουνάιτεντ, αλλά αυτή μπλοκάρει προς το παρόν τη μετακίνηση του στο «Ολντ Τράφορντ».

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X