Μπράτσος: «Μετά το 2-0 παίξαμε για την αξιοπρέπεια μας»

Μπράτσος: «Μετά το 2-0 παίξαμε για την αξιοπρέπεια μας»
Photo Credits: INTIME

Οι δηλώσεις του Κώστας Μπράτσου μετά την ήττα της Κηφισιάς από την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Κηφισιά ηττήθηκε από την ΑΕΚ στην Αγιά Σοφιά – OPAP Arena και το τέλος της 23ης αγωνιστικής θα τη βρει στην τελευταία θέση της Stoiximan Superleague.

Στις δηλώσεις του στην Cosmote TV ο κόουτς της ομάδας, Κώστας Μπράτσος, αναφέρθηκε στην ανταπόκριση των παικτών του παρά τη γρήγορη αποβολή του Σπίνου.

«Θα χρησιμοποιήσω μια λαϊκή έκφραση που λέει ότι ο θεός βλέπει τους ανθρώπους να διασκεδάζουν και γελάει, κάτι τέτοιο έγινε και με μας. Είχαμε έρθει να κάνουμε το παιχνίδι μας, να διεκδικήσουμε αυτό που μπορούμε στον αγωνιστικό χώρο αλλά μένοντας με 10 από το πρώτο πεντάλεπτο εκεί χάσαμε την ισορροπία μας, σε ότι έχει να κάνει με το πότε πρέπει να επιτεθούμε, πότε να αμυνθούμε. Άνοιξαν οι γραμμές μας και δεχθήκαμε γρήγορα τα δύο γκολ.

Στη συνέχεια αλλάξαμε το σχηματισμό και αφού γίναμε πιο συμπαγείς καταφέραμε να παίξουμε πιο πολύ για την αξιοπρέπεια μας και θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε αυτά τα παιδιά γιατί κρατάω το γεγονός ότι στο δεύτερο ημίχρονο κρατήσαμε μια ΑΕΚ, εμείς με 10 παίκτες χωρίς να απειληθούμε ή να δεχθούμε και άλλα γκολ, με εξαίρεση αυτό στο τέλος. Η εικόνα είναι θετική βάσει των δεδομένων, συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια τους και θα συνεχίσουμε με την ίδια μαχητικότητα μέχρι το τέλος», ανέφερε ο Κώστας Μπράτσος.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X