Μπάγερν Μονάχου: Στηρίζει Τούχελ παρά τις συνεχόμενες ήττες

Μπάγερν Μονάχου: Στηρίζει Τούχελ παρά τις συνεχόμενες ήττες
Photo Credits: INTIME

Η Μπάγερν Μονάχου δεν σχεδιάζει να απολύσει τον Τόμας Τούχελ παρά το γεγονός ότι βρίσκεται οκτώ βαθμούς πίσω από την κορυφή

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η πίεση αυξάνεται γρήγορα στον Τόμας Τούχελ με τους πρωταθλητές Γερμανίας να κοιτάζουν για πρώτη φορά, καθαρά μπροστά τους την πιθανότητα να μείνουν χωρίς τρόπαια μετά από 12 χρόνια, και η σοκ ήττα τους με 3-2 από τη Μπόχουμ την Κυριακή (18/02) αποδείχθηκε η τρίτη καταστροφική στη σειρά σε όλες τις διοργανώσεις.

Σε μια αιφνιδιαστική κίνηση, η Μπάγερν ακύρωσε τη συνέντευξη Τύπου του τεχνικού της μετά τον αγώνα, οδηγώντας σε φήμες περί απόλυσης σε μια προσπάθεια να σωθεί η σεζόν ωστόσο, ο καθόλα έγκυρος δημοσιογράφος του «Sky Germany», Φλόριαν Πλέτενμπεργκ αποκάλυψε ότι ο Τούχελ θα παραμείνει στη θέση του και δεν σκέφτεται την παραίτηση. Θέλει να παλέψει.

Αυτή η εβδομάδα ήταν εφιαλτική για την Μπάγερν ηττήθηκε από τη Λεβερκούζεν του Τσάμπι Αλόνσο, και από τη Λάτσιο στους «16» του Champions League. Ωστόσο, ο Τούχελ στηρίζεται από τον CEO του συλλόγου Γιαν Κρίστιαν Ντρίζεν. «Αισθάνομαι χάλια», είπε ο Ντρίζεν μετά τον αγώνα. «Δεν πιστεύω σε μεγάλες δηλώσεις για τον προπονητή. Αυτό το θέμα δεν είναι στο μυαλό μας αυτή τη στιγμή». Πιεζόμενος να απαντήσει για το αν ο Τούχελ θα βρίσκεται στο τιμόνι την επόμενη εβδομάδα, απάντησε: «Φυσικά».

 

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X