Bundesliga: Σφαλιάρα στο Μπόχουμ για την Μπάγερν και… πώς να το χάσει η Λεβερκούζεν!

Bundesliga: Σφαλιάρα στο Μπόχουμ για την Μπάγερν και… πώς να το χάσει η Λεβερκούζεν!
Photo Credits: INTIME

Η θλιβερή Μπάγερν Μονάχου έχασε και μάλιστα με ανατροπή στο Μπόχουμ (3-2)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τελείωσε τη θλιβερή Μπάγερν Μονάχου, η Μπόχουμ!

Από τριάρα σε… τριάρα πάει η Μπάγερν Μονάχου. Όχι όμως όπως την είχαν συνηθίσει στο παρελθόν οι οπαδοί της. Μετά το 3-0 από την Μπάγερ Λεβερκούζεν, η ομάδα του Τόμας Τούχελ διασύρθηκε και στο Μπόχουμ (3-2) και βρίσκεται πλέον στο -8 από την κορυφή.

Παρότι οι Βαυαροί προηγήθηκαν νωρίς με τον Μουσιάλα (14’), η εικόνα τους ήταν τραγική στο γήπεδο. Λίγο μετά το ημίωρο τραυματίστηκε ακόμα ένας αμυντικός (Μαζράουι) και το πλοίο άρχισε να μπάζει νερά.

Σε υποδειγματική αντεπίθεση, ο Ασάνο με διαγώνιο σουτ έκανε το 1-1 (38’) και πριν προλάβουν να συνέλθουν οι φιλοξενούμενοι ήρθε και το 2-1 με τον Σλότερμπεκ (44’).

Η εικόνα δεν άλλαξε στην επανάληψη, για την ακρίβεια έγινε χειρότερη. Για δεύτερο σερί ματς μετά από αυτό με την Λάτσιο, ο Ουπαμεκανό έκανε πέναλτι και αποβλήθηκε (78’), με τον Στέγκερ να κάνει το 3-1.

H Μπάγερν μείωσε λίγο πριν το τέλος με τον Χάρι Κέιν (87’, 3-2), αλλά δεν απέφυγε ακόμα μία ήττα που δεν αποκλείεται να σημάνει αρχή σοβαρών εξελίξεων για το μέλλον του Τόμας Τούχελ στον πάγκο της.

 

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X