Ποδοσφαιρική παράσταση για τον τίτλο από την ΑΕΚάρα!

Εικόνες από το ΑΕΚ - Κηφισιά
Photo Credits: INTIME

Με ασταμάτητο τον Λιβάι Γκαρσία και σούπερ Πήλιο η ΑΕΚ κέρδισε εύκολα από το πρώτο ημίχρονο την Κηφισιά με 3-0 στην γεμάτη Νέα Φιλαδέλφεια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Νέα Φιλαδέλφεια γέμισε, το πάρτι ξεκίνησε νωρίς και η ΑΕΚ έκανε αυτό που έπρεπε. Έδωσε ποδοσφαιρική παράσταση στο χορτάρι, κέρδισε εύκολα την Κηφισιά με 2-0 και θα μπορούσε να σκοράρει τα… τριπλάσια γκολ και βάλε αν ήταν πιο εύστοχη!.

Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα σκόραρε στο 19′ και στο 24′ με τον ασταμάτητο Λιβάι Γκαρσία., στο 91′ ο Λιούμπιτσιτς με κεφαλιά έκανε το 3-0 και πλέον παραμένει… εντός κορυφής, περιμένοντας το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός στην Τούμπα απόψε.

Μεγάλο ματς έκανε και ο Σταύρος Πήλιος με σούπερ συμμετοχή στο επιθετικό παιχνίδι.

Επόμενο ματς για την ΑΕΚ το Σάββατο στις 19:30 στη Λαμία.

Διαβάστε πως μετέδωσε το ματς το enwsi.gr

Το ματς

Ο Ματίας Αλμέιδα αποφάσισε να ξεκινήσει το ματς με τον Στάνκοβιτς κάτω από τα δοκάρια, τον Σιντιμπέ δεξί μπακ, τον Πήλιο αριστερά, τον Κάλενς με τον Χατζισαφί στο κέντρο της άμυνας, τον Γιόνσον με τον Πινέδα στον άξονα, τον Ελίασον δεξιά στην επίθεση, τον Γκατσίνοβιτς αριστερά και τον Τσούμπερ σε ελεύθερο ρόλο με τον Γκαρσία φορ.

Μόλις στο 2’ η ΑΕΚ απείλησε με σέντρα του Πήλιου και κεφαλιά του Γκαρσία λίγο άουτ. Και έκανε δυνατό ξεκίνημα. Αποτέλεσμα στο 5λεπτο να έχει μεγάλη ευκαιρία για γκολ. Ο Γκαρσία έφυγε στην αντεπίθεση με τον Σπίνο, στην περιοχή τον γκρέμισε και ο Γκορτσίλας έδωσε αμέσως πέναλτι και αποβολή στον παίκτη της Κηφισιάς. Ο Γκαρσία πήρε φόρα, αλλά ο Αναγνωστόπουλος έπεσε στη γωνία του αριστερά και απέκρουσε, με τον Σιντιμπέ στην επαναφορά να σουτάρει άουτ.

Ο Μπράτσος στο 9’ έκανε αλλαγή και έβαλε τον Βαφέα στην θέση του Μενέντες για να παίξει στα στόπερ. Η Ένωση έπαιζε πλέον… μονότερμα την αντίπαλο της. Στο 13’ σουτ του Πινέδα, η μπάλα βρήκε σε αμυντικό της Κηφισιάς και ο Αναγνωστόπουλος μπλόκαρε. Η ΑΕΚ άνοιξε το σκορ με τον Λιβάι Γκαρσία στο 19’ και ηρέμησε. Ο Ελίασον με περίτεχνη ενέργεια απέφυγε έναν αντίπαλο από τα αριστερά, έκανε τη σέντρα προς την περιοχή και ο Γκαρσία με κεφαλιά ψαράκι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, ο Αναγνωστόπουλος βρήκε την μπάλα αλλά δεν μπόρεσε να αντιδράσει. Και πέντε λεπτά… χτύπησε ξανά! Ο Πήλιος έκανε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Γκατσίνοβιτς εκτέλεσε μέσα από την περιοχή,  Αναγνωστόπουλος τον σταμάτησε αλλά ο Γκαρσία πήρε το ριμπάουντ και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0. Ένα ακόμα γκολ για την ΑΕΚ στο 29’. Υπέροχη πάσα του Πήλιου στον Γκατσίνοβιτς, ο Σέρβος έκανε το γύρισμα από τα αριστερά στη μικρή περιοχή και ο Τσάπαν στην προσπάθειά του να απομακρύνει την μπάλα, την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του. Το γκολ τελικά ακυρώθηκε ως οφσάιντ από το VAR. Αμέσως μετά από δεξιά ο Γκαρσία σέντραρε, αλλά ο Γκατσίνοβιτς δεν πρόλαβε τελευταία στιγμή να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα. Στο 32’ ο Αναγνωστόπουλος έκανε μεγάλη επέμβαση στον Γκαρσία, μετά από τρομερή σέντρα του Ελίασον! Τέσσερα λεπτά μετά υπέροχος συνδυασμός Γκαρσία-Γκατσίνοβιτς, η μπάλα στον Ελίασον που σούταρε αμέσως, απέκρουσε στη γωνία του ο Αναγνωστόπουλος.

Η ΑΕΚ έπαιζε φουλ επιθετικά, ο Πήλιος, ο Γκατσίνοβιτς και ο Ελίασον έκαναν τρομερά πράγματα στο γήπεδο, με τον Γκαρσία κύριο εκφραστή και την Κηφισιά να παίζει μαζική άμυνα. Στο 45’ ο Πινέδα βρήκε τον κενό χώρο εκτός περιοχής και δοκίμασε το σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Κάπως έτσι τελείωσε το ημίχρονο με πολλές-πολλές τελικές για την ομάδα του Αλμέιδα, 2 γκολ και χαμένο πέναλτι.

Οι δύο προπονητές δεν έκαναν κάποια αλλαγή στο ημίχρονο με την ΑΕΚ να είναι ξανά πολύ απειλητική. Στο 51’ ο Τσούμπερ εκτέλεσε ένα φάουλ λίγο έξω από την περιοχή, η μπάλα σταμάτησε στο τείχος και κατέληξε κόρνερ. Δύο αλλαγές από τον Μπράτσο στο 57’. Πρίτσας και Κλωναρίδης πέρασαν στον αγωνιστικό χώρο αντί των Μπιφούμα και Σολόα. Στο 59’ ο Σιντιμπέ έκλεψε την μπάλα από τον Σάντος και έκανε αμέσως το σουτ έξω από την περιοχή. Ο Αναγνωστόπουλος ήλεγχε την πορεία της μπάλας και μπλόκαρε. Στο 62’ σουτ του Πινέδα από το ύψος της περιοχής, ο Αναγνωστόπουλος τον σταμάτησε. Καλή στιγμή για την ΑΕΚ στο 63’, ο Γκαρσία έφυγε στην πλάτη της άμυνας της Κηφισιάς, απέφυγε και τον Αναγνωστόπουλο αλλά ο Τσάπαν τον σταμάτησε. Νέα κίνηση του εξαιρετικού Πήλιου στο 64’ στην πλάτη της άμυνας της ΑΕΚ. Ο Γιόνσον είδε την κίνησή του, τον τροφοδότησε με ωραία μπαλιά και αυτός έκανε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Γλυκιά σέντρα του Πινέδα στο 69’, ο Γκαρσία πήρε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο 70’ ο Αλμέιδα έκανε τετραπλή αλλαγή. Έβαλε Αμραμπατ-Λιούμπιτσιτς-Αραούχο-Πισάρο αντί Γκαρσία-Τσούμπερ-Γιόνσον-Γκατσίνοβιτς. Ο Αμραμπατ ήταν φορ, ο Πισάρο αριστερά, ο Αραούχο πίσω από τον φορ και ο Λιούμπιτσιτς στα χαφ. Ο Μπράτσος έβαλε Μποτία-Τετέι. Στο 75’ ο Τετέι μπήκε στο ματς και άρχισε να ταλαιπωρεί την άμυνα της ΑΕΚ. Ο φορς της Κηφισιάς μπήκε στην περιοχή και έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο 77’ ο Αλμέιδα έβαλε τον Γαλανόπουλο και έβγαλε τον Ελίασον. Έτσι ο Αραούχο έπαιξε φορ, με τον Αμραμπατ δεξιά και Πινέδα-Λιούμπιτσιτς πίσω από τον «Τσίνο». Το 78’ ο Αραούχο πήρε την μπάλα μέσα στην περιοχή και έκανε το σουτ, αλλά ο Αναγνωστόπουλος απομάκρυνε σταθερά.

Η ΑΕΚ σκόραρε στο 84′ με τον Κάλενς μετά από ωραία συνεργασία Λιούμπιτσιτς και Πινέδα. Ο Μεξικανός όμως ήταν οφσάιντ και το γκολ ακυρώθηκε από τον βοηθό. Στο 90′ ήρθε το κερασάκι με το 3-0 του Λιούμπιτσιτς! Ο Άμραμπατ έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Κροάτης με ωραία κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Αυτό είναι το πρώτο του με τα κιτρινόμαυρα.

Και εκεί τελείωσε το ματς με την ΑΕΚ να παίζει εξαιρετικό ποδόσφαιρο και να νικά εύκολα την αδύναμη αντίπαλο της.

ΑΕΚ – Κηφισιά 3-0

Γκολ:

  • 19’ Γκαρσία κεφαλιά 1-0
  • 24’ Γκαρσία κεφαλιά 2-0
  • 91′ Λιούμπιτσιτς κεφαλιά 3-0

Κίτρινες: Χατζισαφί (34’) – Γκόμπελιτς (47’), Σολόα (54’), Τσάπαν (70’)

Κόκκινες: Σπίνος (5’)

O MVP του ΑΕΚ – Κηφισιά

Μπορεί ο Λιβάι Γκαρσία να έκανε τρομερά πράγματα στο α’ ημίχρονο με τα γκολ του, το πως πήρε το πέναλτι και την αποβολή και τις ευκαιρίες, αλλά η βραδιά μπορεί να αφιερωθεί στον εξαιρετικό Σταύρο Πήλιο. Ο νεαρός αριστερός μπακ της ΑΕΚ στο α’ ημίχρονο έκανε συνεχείς κούρσες με σέντρες και δημιουργούσε απειλές, συμμετείχε στα γκολ, ενώ στο β’ ημίχρονο αποφάσισε να ανέβει και 2 φορές πλησίασε στο γκολ. Χειροκροτήθηκε θερμά από τον κόσμο της ΑΕΚ.

Το κλειδί του ΑΕΚ – Κηφισιά

Οταν έμεινε η Κηφισιά με 10 παίκτες, εκεί… τελείωσε το ματς. Αδυνατούσε να κοντράρει την ΑΕΚ η Κηφισιά και ενδιαφέρον είχε μόνο το τελικό σκορ.

Τα γκολ του ΑΕΚ – Κηφισιά




Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X