Τρέλα: Από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό οπαδοί της ΑΕΚ έρχονται σήμερα στη Νέα Φιλαδέλφεια!

Τρέλα: Από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό οπαδοί της ΑΕΚ έρχονται σήμερα στη Νέα Φιλαδέλφεια!
Photo Credits: INTIME

Χαμός στη Νέα Φιλαδέλφεια με οπαδούς της ΑΕΚ να φθάνουν απ' όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό για το ματς με την Κηφισιά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τρέλα, παράνοια, μόνο ΑΕΚ… Οπαδοί της Ένωσης φθάνουν απ’ όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό για το σημερινό ματς με την Κηφισιά (19:00), όπου ο κόσμος επιστρέφει στο «σπίτι» του, στην «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena» έπειτα από 76 μέρες.

Ήταν πολλές 76 ημέρες μακριά από την Νέα Φιλαδέλφεια και την «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena» χωρίς, μάλιστα να φταίνε. Ο παλμός των οπαδών της ΑΕΚ επιστρέφει και ήδη στην ομορφότερη πόλη της Ελλάδας όλα κινούνται στους ρυθμούς της Ένωσης.

Από νωρίς το μεσημέρι οι οπαδοί της ΑΕΚ είναι στην Νέα Φιλαδέλφεια. Τα μαγαζιά είναι γεμάτα. Καφέ, ταβέρνες, σουβλατζίδικα, εστιατόρια είναι «πίτα» από τον κόσμο της ΑΕΚ που αδημονεί σε λίγη ώρα να ανοίξουν οι πύλες του γηπέδου και να μπει ξανά στο «σπίτι» του.

Είναι, μάλιστα χαρακτηριστικό πως φίλοι της ΑΕΚ με διαρκείας φθάνουν στη Νέα Φιλαδέλφεια από όλα τα μήκη και πλάτη της Ελλάδας. Ενώ αρκετοί, πολλοί πιο σωστά που διαμένουν μόνιμα στο εξωτερικό, έχουν πληρώσει αεροπορικά εισιτήρια για να έρθουν απόψε στο ματς με τους νεοφώτιστους.

Βέβαια, είναι περιττό να πούμε ότι δεν θα πέφτει… καρφίτσα στην «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena». Θα είναι τίγκα… ΑΕΚ το γήπεδο, την ώρα που ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός δεν κατάφεραν να τα γεμίσουν με Παναθηναϊκό και Φερεντσβάρος.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X