Κυριάκος Μητσοτάκης: Ο γάμος των ομόφυλων ζευγαριών και το μήνυμα προς τους αγρότες

Κυριάκος Μητσοτάκης: Ο γάμος των ομόφυλων ζευγαριών και το μήνυμα προς τους αγρότες

Στην καθιερωμένη ανασκόπηση της εβδομάδας προχώρησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και αναφέρθηκε στην ψήφιση του νομοσχεδίου για το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην καθιερωμένη ανασκόπηση της εβδομάδας προχώρησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, και – όπως ήταν αναμενόμενο – αναφέρθηκε στην ψήφιση του νομοσχεδίου για το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, αλλά και σε πλήθος άλλων ζητημάτων που όπως λέει ενδεχομένως «να επισκιάστηκαν, και τους αξίζει λίγη -έστω!- προσοχή».

«Καλημέρα! Ίσως παρατηρήσατε ότι την εβδομάδα που μας πέρασε μονοπώλησε την επικαιρότητα ένα θέμα: η ψήφιση της ισότητας στον πολιτικό γάμο. Και είναι λογικό. Με αυτό το θέμα θα ξεκινήσω τη σημερινή ανασκόπηση, αλλά ελπίζω ότι θα καταφέρω να κρατήσω το ενδιαφέρον σας και ελπίζω να σας πείσω να διαβάσετε και για όλα τα άλλα που έγιναν μέσα στην εβδομάδα, ειδικά αφού είναι πιθανόν να επισκιάστηκαν, και τους αξίζει λίγη -έστω!- προσοχή» σημείωσε αρχικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας για το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια.

«Καμία κυβέρνηση δεν μπορεί να έχει “μονοθεματική” ατζέντα, προφανώς. Όμως ελπίζω πως όσοι παρακολουθούν το έργο μας, όσοι από εσάς διαβάζετε αυτές τις αναρτήσεις ειδικά, έχετε ίσως εκτιμήσει το γεγονός ότι δίνουμε πολλές μάχες σε πολλά διαφορετικά επίπεδα, με την ίδια επιμονή. Σήμερα για παράδειγμα, έχω να σας πω για θέματα που αφορούν την Υγεία, την Πολιτική Προστασία, την Ασφάλεια, τη στήριξη στους αγρότες μας αλλά και τον Πολιτισμό. Θα ξεκινήσω όμως με την ισότητα στον γάμο», συνέχισε ο πρωθυπουργός.

Διαβάστε περισσότερα

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X