ΑΕΚ: Για την επιστροφή στις νίκες (15:00) με Βόλο η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου

Εικόνες από το Αστέρας Τρίπολης - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΚ υποδέχεται στις 15:00 τον Βόλο 2004 στα Σούρμενα για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένα νέο σερί θετικών αποτελεσμάτων θέλει να «χτίσει» η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΚ αρχής γενομένης από το σημερινό παιχνίδι απέναντι στον Βόλο 2004.

Η «Ένωση» υποδέχεται την ομάδα του Βόλου στις 15:00 στο Δημοτικό Στάδιο Σουρμένων στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Women’s Football League, στο Δ.Γ. Σουρμένων. Οι «κιτρινόμαυρες» προέρχονται από την ήττα στην Λάρισα, ωστόσο αφήνουν πίσω το κακό αποτέλεσμα και στρέφουν αποκλειστικά την προσοχή στο σημερινό ματς με στόχο φυσικά να συνδυάσουν ουσία και αποτέλεσμα. Η ομάδα δείχνει ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση στα τελευταία παιχνίδια και θέλει να αποδείξει πως το ματς στη Λάρισα ήταν απλά μια κακή παρένθεση.

Η αθλήτρια της ΑΕΚ, Αντωνία Νίκα μιλώντας στο aek.gr, δήλωσε για το σημερινό παιχνίδι: «Αγωνιζόμαστε με έναν αντίπαλο που γνωρίζουμε πως στηρίζεται στην δύναμη και στο σκληρό παιχνίδι. Εμείς από την άλλη πλευρά, με όμορφο ποδόσφαιρο, υπομονή και με συνεργασίες, θα προσπαθήσουμε να φθάσουμε στο γκολ. Ερχόμαστε από μια ήττα πεισμωμένες και σίγουρες για την ομάδα μας. Θα τα δώσουμε όλα στο γήπεδο και η ποιότητα μας θα μας δικαιώσει στο τέλος».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X