Τι παίζουμε σήμερα - Προγνωστικά Ισπανίας (18/2)

Τι παίζουμε σήμερα - Προγνωστικά Ισπανίας (18/2)

Δράση με τέσσερις αναμετρήσεις στην La Liga

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προγνωστικά Ισπανίας (18/2)

Δράση με τέσσερις αναμετρήσεις στην La Liga με την Ρεάλ να κάνει άλλο ένα βήμα πιο κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Πέμπτο ματς χωρίς νίκη και μόλις μία στα τελευταία 14, έχασε 2-1 από τη Μαγιόρκα. Στην 15η θέση πλέον και στο +7 από την επικίνδυνη ζώνη. Ακόμα δηλαδή δεν χρειάζεται να ανησυχεί για την ζώνη του υποβιβασμού. Με την αλλαγή προπονητή και την πρόσληψη του Ινίγκο Πέρεθ ελπίζει σε μια νέα αρχή στο πρωτάθλημα. Η Ρεάλ έρχεται από το εντυπωσιακό 4-0 επί της Χιρόνα, δείχνοντας σε όλη την Ισπανία ποιος είναι το αφεντικό στο πρωτάθλημα και βάζει πλώρη πλέον για ακόμα ένα πρωτάθλημα.

Προγνωστικά στοιχήματος: Νίκη για την Ρεάλ. Πλέον βρισκόμαστε στο σημείο που η Ρεάλ ιστορικά ανεβάζει στροφές και τέτοια ματς τα καθαρίζει πριν αρχίσουν.

Ντέρμπι των ουραγών το συγκεκριμένο. Και οι δύο ομάδες μοιάζει δύσκολο να μην υποβιβαστούν, οπότε θα πάιξουν απλά για την τιμή των όπλων. Η Γρανάδα πήρε μια ισοπαλία από την Μπαρτσελόνα με 3-3 εκτός έδρας, δείχνοντας πως έχει ακόμα αποθέματα για να παλέψει. Η Αλμερία, έφερε και αυτή ισοπαλία με την Μπιλμπάο βαθμός που δεν περίμενε να κερδίσει. Και οι δύο ομάδες είναι καταπονημένες απο τραυματισμούς και έρχονται στην συγκεκριμένη αναμέτρηση με το ίδιο στόχο.

Προγνωστικά στοιχήματος: Η Γρανάδα μοιάζει να έχει λίγη ζωή ακόμα και με το ματς στην έδρα της, βγάζει νόημα ο άσσος.

Διαβάστε περισσότερα

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X