Λιζαραζού για Εμπαπέ: «Δική του η ζωή, πάει στον μεγαλύτερο σύλλογο του κόσμου»

Λιζαραζού για Εμπαπέ: «Δική του η ζωή, πάει στον μεγαλύτερο σύλλογο του κόσμου»
Photo Credits: INTIME

Ο πρώην σπουδαίος αριστερός αμυντικός της Εθνικής Γαλλίας, Μπισεντέ Λιζαραζού, τάσσεται υπέρ της απόφασης του Κιλιάν Μπαπέ να συνεχίσει την καριέρα του στη Ρεάλ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μπισεντέ Λιζαραζού, μέσω της ιστοσελίδας «Franceinfo», έδωσε τη δική του γνώμη για την απόφαση του Κιλιάν Εμπαπέ, ο οποίος έχει εκφράσει την επιθυμία του να συνεχίσει την επαγγελματική πορεία του στη Ρεάλ Μαδρίτης, το προσεχές καλοκαίρι.

Ο παλαίμαχος Γάλλος ποδοσφαιριστής, με θητεία σε Μπορντό, Αθλέτικ Μπιλμπάο, Μπάγερν Μονάχου και Ολιμπίκ Μαρσέιγ, «πήρε» ξεκάθαρα το μέρος του σούπερσταρ της Παρί, χαρακτηρίζοντας, μάλιστα, τους «Μερένχες» ως το μεγαλύτερο σύλλογο στον κόσμο. Ανέφερε επίσης, το δικαίωμα του επιθετικού της Παρί Σεν Ζερμέν να εκπληρώσει το όνειρό του.

«Δεν μας ανήκει ο Κιλιάν, είναι η δική του ζωή. Εάν το όνειρό του είναι στη Ρεάλ Μαδρίτης, έχει δικαίωμα. Έδωσε επτά χρόνια από τη ζωή του στην Παρί και θεωρώ πως είναι φυσιολογικό να θέλει να ζήσει κάτι άλλο. Εάν πάει στην Ρεάλ θα έχει να αντιμετωπίσει μία φανταστική πρόκληση», είπε χαρακτηριστικά.

Ο άλλοτε αντίπαλος της εθνικής μας ομάδας στα προημιτελικά του Euro 2004, εκθείασε τον ισπανικό σύλλογο, σεβόμενος τα τρομερά κατορθώματα του.

«Η Ρεάλ είναι ο σύλλογος που πρέπει να πας. Έχει κερδίσει 14 Champions League και θέλει να κερδίσει και άλλους τίτλους. Είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στον κόσμο»

 

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X