ΑΕΚ: Για νέα νίκη (17:00) κόντρα στον ΠΑΟΚ στην αίθουσα «Γ. Κασιμάτης»

Με καρδιά πρωταθλήτριας η ΑΕΚ, «τσάκισε» (25-28) τον Ολυμπιακό στην Ηλιούπολη - Μάγκικη πρόκριση στο κύπελλο, με εκπληκτικό Τέπερ!
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ υποδέχεται σήμερα στις 17:00 τον ΠΑΟΚ στην αίθουσα «Γ. Κασιμάτης» για την 15η αγωνιστική της Handball Premier

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την πορεία της προς την κατάκτηση του φετινού νταμπλ συνεχίζει η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ που υποδέχεται σήμερα στις 17:00 τον ΠΑΟΚ στην αίθουσα «Γ. Κασιμάτης» για την 15η αγωνιστική της Handball Premier.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία φιλάθλων λόγω της απόφασης που υπάρχει για την προσέλευση του κόσμου στο Ολυμπιακό Στάδιο με την ΑΕΚ να ελπίζει πως σύντομα θα μπορέσει να έχει ξανά στο πλευρό της το μεγάλο της «όπλο». Μετά την ισοπαλία με τον Ολυμπιακό η ΑΕΚ θέλει να επιστρέψει στις νίκες και να συνεχίσει τις πολύ καλές εμφανίσεις που πραγματοποιεί το τελευταίο διάστημα. Η «Ένωση» παρουσιάζεται «μεταμορφωμένη» προς το καλύτερο μετά την διακοπή του πρωταθλήματος και με τον Φρεντερίκ Μπουζόν στην τεχνική ηγεσία μετράει τρείς νίκες και μια ισοπαλία.  Οι Πρωταθλητές Ελλάδας στοχεύουν μόνο στη νίκη που θα τους διατηρήσει στο κυνήγι της κορυφής, έστω κι αν έχουν μειωθεί οι ελπίδες κατάληψης της πρώτης θέσης στην κανονική διάρκεια μετά την ισοπαλία με τον Ολυμπιακό.

Ο Θέμης Ηλιόπουλος δήλωσε στο aek.gr για το σημερινό παιχνίδι: «Αντιμετωπίζουμε έναν δύσκολο, ποιοτικό αντίπαλο, που βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και στο παρελθόν μας έχει δυσκολέψει. Έχουμε δουλέψει πολύ καλά τις τελευταίες μέρες, ώστε να προετοιμαστούμε κατάλληλα για αυτόν τον δύσκολο αγώνα. Θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη, όπως κάνουμε πάντα».

Αναλυτικά το πρόγραμμα .

Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2024

Handball Premier (15η αγωνιστική)

Πανελληνίου 17:00, Πανελλήνιος ΓΣ- ΑΕΣΧ Πυλαίας

(Γερουλάνος- Γερουλάνος, Μίγκας)

ΟΑΚΑ 17:00, ΑΕΚ- ΠΑΟΚ –κεκλεισμένων των θυρών-

(Κινατζίδης- Φωτακίδης, Αντωνόπουλος)

Έδεσσας 18:00, Αερωπός Έδεσσας ManDynamic- ΑΣΕ Δούκα

(Τζαφερόπουλος- Τσιάνας, Αγγελίδης)

Κιλκίς 18:00, ΓΑΣ Κιλκίς- Bianco Monte Δράμα

(Νάσκος- Χαρίτσος, Κατσίκης)

Ιωνικού 18:00, Ιωνικός Affidea- Διομήδης Άργους

(Χαραλαμπίδης- Ζήσης, Τσάκωνας)

 

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X