Το μόνο που επιβεβαίωσαν είναι τον πανικό τους

Το μόνο που επιβεβαίωσαν είναι τον πανικό τους
Photo Credits: INTIME

Ο Σταμάτης Βούλγαρης σχολιάζει τα πικάντικα γεγονότα της εβδομάδας και έχει υστερόγραφα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Άλλα είχα σκοπό να γράψω αρχικά, αλλά ήρθαν οι δηλώσεις του Αλέξη και συγκλονίστηκα ο άνθρωπος. Βγήκε που λέτε ο δικηγόρος που τελεί υπό δίμηνη αναστολή της άσκησης του λειτουργήματος, από το πειθαρχικό συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών και μίλησε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ.

Πραγματικά ανατριχιάζεις για το πόσο πολύ σκέφτεται το καλό του ποδοσφαίρου. Εξήγησε στον κόσμο ότι η Λαμία, ο Παναιτωλικός, η Κηφισιά και ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι υποχείρια της ΑΕΚ επειδή ψήφισαν «λευκό». Με τη δική του λογική λοιπόν, ο Ατρόμητος, ο Αστέρας Τρίπολης, ο Βόλος και ο ΟΦΗ, είναι υποχείρια του Ολυμπιακού επειδή συντάχθηκαν μαζί του χωρίς να έχουν απολύτως κανένα συμφέρον. Και μην ακούσω ότι θέλουν το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου γιατί θα σκάσω από τα γέλια!

Που ήταν όλοι αυτοί όταν η ΑΕΚ υποχρεωνόταν να παίξει έξι ματς σε 18 μέρες τον Αύγουστο; Που ήταν όταν Σεπτέμβριο και Οκτώβριο η ΑΕΚ υποχρεώθηκε να δώσει εφτά ματς σε 21 μέρες; Που ήταν όταν η Αντβέρπ έπαιρνε αναβολή για να παίξει τη ρεβάνς με την ΑΕΚ και η ελληνική ομάδα έδινε το τέταρτο σερί παιχνίδι της μέσα σε 11 μέρες; Πετούσαν χαρταετό!

Επίσης το… υποχείριο που ονομάζεται Κηφισιά «έκοψε» δύο βαθμούς από την ΑΕΚ! Το δε υποχείριο που ονομάζεται Παναιτωλικός «έκοψε» άλλους δύο βαθμούς από την ΑΕΚ! Ξέρεις τι είναι να έχεις υποχείρια που να σου έχουν στερήσει τη δυνατότητα να είσαι αυτή τη στιγμή στο +2;

Για να μην το ξεχάσω. Ο Αλέξης προειδοποίησε και τον ΠΑΟΚ να ανησυχεί και να προσέχει, εξαιτίας των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας. Τον έπιασε ο πόνος και για τον ΠΑΟΚ τώρα. Μπορεί βεβαίως να ανησυχεί λόγω της επικείμενης επίσκεψής του στην Τούμπα… λέω εγώ τώρα.

Άλλωστε είναι γνωστό σε όλη την Ελλάδα, ότι ο νυν αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, δηλωμένος οπαδός του Παναθηναϊκού και… παραλίγο ισχυρός ανήρ του Ηρακλή, συχνά πυκνά ρίχνει τα βέλη της αγάπης του πότε στον Πειραιά, πότε στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας και πότε στην Τούμπα. Το πρόβλημά του ήταν, είναι και θα είναι η ΑΕΚ και ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Τεράστιο κάζο για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ

Το μόνο που επιβεβαίωσαν είναι τον πανικό τους

Όλο το προηγούμενο διάστημα που η ΑΕΚ έπαιζε ματς επιπέδου Champions League στην Ευρώπη, παιχνίδια πολύ υψηλής έντασης και είχε ένα κάρο τραυματίες, όλοι έλεγαν «έτσι βγήκε το πρόγραμμα, ας μην είχατε τραυματίες».

Η ΑΕΚ δεν παρακάλεσε κανέναν. Έβγαινε και έπαιζε με όποιους είχε. Τώρα που στα δύο λιμάνια του Πειραιά και της Θεσσαλονίκης είδαν την ανηφόρα, άρχισαν τα «ναζάκια» και τα παρακάλια. Δεν είμαι χθεσινός για να πιστέψω ότι ξαφνικά συμμάχησαν Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ, αλλά δε θα μου έκανε καμία απολύτως εντύπωση αν συνέβαινε και αυτό. Δεν συμφώνησα εγώ στο Sofitel. Άλλοι είχαν δώσει τα χέρια, απλά χάλασε τελικά η δουλειά!

Δεν μπορεί όμως να είναι τυχαίο το γεγονός πως Κυριακή βράδυ «κλαιγόταν» ο Λουτσέσκου για το «βαρύ πρόγραμμα» το οποίο φρόντισαν και οι ίδιοι να έχουν και πανηγύριζαν πριν από ένα μήνα όταν γνωστοποιήθηκε και Τρίτη έσπευσε ο Ολυμπιακός να ζητήσει αναβολή, ενώ ήξεραν εδώ και δέκα μέρες πως η Φερεντσβάρος δεν έχει ματς. Απλά με την αλλαγή προπονητή που καλά – καλά δεν ξέρει τα ονόματα των παικτών του τα πράγματα ζόρισαν επικίνδυνα και αν μείνουν τώρα στο -10 κλάψε Χαράλαμπε. Ενώ αν έπαιζαν με τον Αστέρα Τρίπολης θα είχαν «καβάτζα».

Από την άλλη η Ρεάλ Τούμπας και ο Ρουμάνος αντιλήφθηκαν το αυτονόητο. Ότι δεν μπορούν τα παλικάρια που έλεγε και ο Αναστασιάδης. Δεν κέρδισαν την ΑΕΚ που την ισοφάρισαν με κάλπικο γκολ, έχασαν και τον Κωνσταντέλια (ο οποίος χρειαζόταν χρόνο για να συνέλθει, αλλά μετά το «αναβολή – γιοκ» έγινε καλά) και χάθηκε η γη κάτω από τα πόδια τους. Ήρθε και η ήττα από τον Παναθηναϊκό να κάνει τα πράγματα χειρότερα και τώρα αν «πέσουν» από την κορυφή σε ενδεχόμενο αρνητικού αποτελέσματος με τον Ολυμπιακό και αποκλειστούν από το Κύπελλο, θα γελάσει ο κάθε πικραμένος…

Για να τελειώνουμε με τη γελοιότητα. Αναβολή προβλέπεται στον ΚΑΠ μόνο στους «8», στους «4» και στον τελικό. Αν δεν μπορείτε, μη βγάζετε γλώσσα. Διαλέξτε διοργάνωση και προχωρήστε. Αλλά το να διαμορφώνετε το πρόγραμμα για να παίζετε με όποιον θέλετε, όποτε θέλετε (για τον Ολυμπιακό το προαναφέραμε πως θα διαμορφωνόταν, ο ΠΑΟΚ θα έπαιζε ανάμεσα στα ευρωπαϊκά του παιχνίδια με τη Λαμία, ενώ τώρα κινδυνεύει να παίξει με έναν εκ των Big… 5 ή και την ίδια τη Λαμία στα play off) ξεχάστε το!

ΥΓ: Κλείνοντας θέλω να πω δύο κουβέντες για το μπάσκετ. Έτσι όπως το βλέπω σαν οπαδός, έχοντας πλέον χαθεί ο στόχος του Κυπέλλου, το BCL είναι όνειρο απατηλό και για το πρωτάθλημα καλύτερα να μην πούμε κουβέντα. Η ΑΕΚ λοιπόν πρέπει να φτιαχτεί εκ βάθρων και πρέπει η στόχευση να είναι ξεκάθαρη από την αρχή. Πρέπει να βρεθεί δηλαδή αρχικά ένας προπονητής που θα δουλέψει με πλάνο πολλών ετών.

Η διοίκηση, όσο και αν δεν το θέλει, θα πρέπει να προσγειωθεί στην πραγματικότητα και να επικοινωνήσει τα πάντα στον κόσμο: «Δεν πάμε να πάρουμε κανένα πρωτάθλημα (που δεν μπορούμε), δεν πάμε να πάρουμε το BCL, δεν πάμε να πάρουμε το Κύπελλο. Πάμε να φτιάξουμε μία ομάδα που σε τρία ή και τέσσερα χρόνια θα είναι σε θέση να διεκδικήσει απολύτως ορθολογικά διακρίσεις. Που θα έχει μέλλον».

Απλά λιτά και ξεκάθαρα. Ο Αγγελόπουλος δεν έχει καμία επιπλέον βοήθεια και φέτος έκανε (ξανά) μεγάλο άνοιγμα. Δυστυχώς δεν του βγήκε. Και είναι κρίμα με το τρίτο μεγαλύτερο μπάτζετ της κατηγορίας να βλέπεις αυτά τα χάλια. Δεν χρειάζεται λοιπόν να το ξανακάνει. Όχι τώρα. Τώρα είναι προτιμότερο να φτιάξει μία ομάδα που θα έχει ένα σημείο αναφοράς.

ΥΓ 2: Έχω κάποιες απορίες… Αυτόν τον Ματέο Σπαταφόρα που έκανε τη χειρονομία στην κάλπικη ισοφάριση στο ΠΑΟΚ – ΑΕΚ και τον έπιασε η κάμερα της Nova, θα τον φέρει ο ΠΑΟΚ και στη Νέα Φιλαδέλφεια; Αλήθεια, θα τον εμφανίσει ο Ραζβάν στον πάγκο του; Αλήθεια πως θα αντιδρούσε η ομάδα της Θεσσαλονίκης αν έβλεπαν να τους υψώνει άνθρωπος της ΑΕΚ το μεσαίο δάχτυλο; Αλήθεια η Αθλητική Δικαιοσύνη γιατί πετάει χαρταετό;

ΥΓ 3: Επιτέλους την Κυριακή η «Αγιά-Σοφιά» θα έχει και πάλι παλμό! Αυτόν που μας είχε λείψει τόσο πολύ τους προηγούμενους δύο μήνες. Ήταν τόσο ξενέρωτα αυτά τα ματς και είμαι βέβαιος πως το παιχνίδι με τον Άρη για το Κύπελλο και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό θα ήταν εντελώς διαφορετικά. Οφείλουμε να προστατέψουμε την έδρα και να βοηθήσουμε την ομάδα για να φτάσουμε ακόμα πιο κοντά στο 14ο πρωτάθλημα…

ΥΓ 4: Να ξεμπερδέψουμε γρήγορα την Κυριακή για να προλάβουμε να πάρουμε ποπ κορν…

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X