Κύπελλο Ελλάδας OPAP: Στο... χαλαρό (87-68) ο Ολυμπιακός το Περιστέρι του Σπανούλη, προκρίθηκε στα ημιτελικά

Κύπελλο Ελλάδας OPAP: Στο... χαλαρό (87-68) ο Ολυμπιακός το Περιστέρι του Σπανούλη, προκρίθηκε στα ημιτελικά
Photo Credits: INTIME

O Ολυμπιακός πήρε μια εύκολη νίκη κόντρα στο Περιστέρι και πέρασε στα ημιτελικά του Κυπέλλου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ολυμπιακός νίκησε το Περιστέρι με  και πέρασε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος στο κλειστό «Δύο Αοράκια» και πήρε το «εισιτήριο» για τον αυριανό (17/2, 21:00) ημιτελικό, όπου θα αντιμετωπίσει το νικητή του αποψινού ζευγαριού Προμηθέας-Πανιώνιος (21:00).

Με τον Ράγκλαντ να προκαλεί πολλά προβλήματα στο ξεκίνημα, ο Ολυμπιακός στηρίχθηκε στο σκοράρισμα του Παπανικολάου που έβαλε οκτώ πόντους για το 11-12 στο πέμπτο λεπτό. Ο αρχηγός των ερυθρόλευκων ήταν αποτελεσματικός, έφτασε τους 13 με τρίποντο για το 21-16 της περιόδου, με την ομάδα του Σπανούλη να μετράει έξι λάθη, αριθμό μεγάλο για τέτοιο ματς.

Οι Πειραιώτες πάτησαν το γκάζι στις αρχές της δεύτερης (27-16 στο 11′), η διαφορά πήγε και στους 14 (34-20 στο 15′) και ο Σπανούλης ήταν απογοητευμένος στον πάγκο του την ώρα που σε εκείνον του Ολυμπιακού επικρατούσε ηρεμία. Ο Ράγκλαντ συνέχισε να είναι ο κορυφαίος της ομάδας του, που με ένα μικρό καλό διάστημα μείωσε στους οκτώ (40-32 στο 18′), που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Το Περιστέρι ήθελε να μπει καλά στο β’ μέρος, δεν είχε όμως τις δυνάμεις για να προβληματίσει τον αντίπαλό του. Το 52-36 στο 25′ και το 59-47 στο 29′ από κάρφωμα του Ράιτ κράτησαν τον Ολυμπιακό σε απόσταση, αλλά και σε ένα κλίμα ευφορίας καθώς ο Λαρεντζάκης είχε πάρει τη σκυτάλη στο σκοράρισμα και δεν άφηνε περιθώρια αισιοδοξίας στην ομάδα του Σπανούλη.

Και πράγματι, η τελευταία περίοδος είχε διαδικαστικό χαρακτήρα για τις δύο ομάδες. Οι Πειραιώτες πήραν το αποτέλεσμα και συνεχίζουν με φόντο τον τελικό της Κυριακής (18/2), το Περιστέρι bwin επιστρέφει στη βάση του έχοντας πολύ σημαντικούς αγώνες μπροστά του, σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Τα δεκάλεπτα: 21-16, 40-32, 62-47, 87-68

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X