Τρεις μήνες απαγόρευση εισόδου η ποινή στον Μπέο για την αποβολή

Τρεις μήνες απαγόρευση εισόδου η ποινή στον Μπέο για την αποβολή
Photo Credits: INTIME

Βαρύς ήταν ο πέλεκυς για τον Αχιλλέα Μπέο για όσα γράφηκαν στο Φύλλο Αγώνα με την Κηφισιά, καθώς ο πρόεδρος του Βόλου τιμωρήθηκε απαγόρευση εισόδου τριών μηνών

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το πειθαρχικό όργανο της Super League τιμώρησε τον Αχιλλέα Μπέο με ποινή απαγόρευσης εισόδου στα αποδυτήρια και τον αγωνιστικό χώρο για τρεις μήνες.

Η ποινή αφορά όσα γράφτηκαν στο Φύλλο Αγώνα με την Κηφισιά και όχι για την υπόθεση του Ανδρέα Τετέι, για την οποία κατηγορείται για ρατσιστική επίθεση. Η εκδίκαση αυτής της υπόθεσης αναβλήθηκε για την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου στις 13:00. Παράλληλα τιμωρήθηκε και με πρόστιμο 12 χιλιάδων ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Αχιλλέας Μπέος αποβλήθηκε από τον διαιτητή στο 13ο λεπτό στο παιχνίδι της Καισαριανής. Ο Ανδρέας Τετέι έκανε καταγγελία ότι κάποιος τον αποκάλεσε μαϊμού και η Κηφισιά έδωσε συνέχεια στην καταγγελία ανεβάζοντας VIDEO με το περιστατικό.

Η ΠΑΕ Βόλος με ανακοινώσεις της τόνισε ότι δεν πήγαινε προς τον ποδοσφαιριστή η συγκεκριμένη φράση αλλά στον διαιτητή, λέγοντας «τι μαϊμού φάουλ έδωσες».

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X