Ζούρος: «Κάθε ομάδα έχει τις πιθανότητές της στο Κύπελλο - Η κατάκτησή του είναι κάτι πολύ σημαντικό» (VIDEO)

Ζούρος: «Κάθε ομάδα έχει τις πιθανότητές της στο Κύπελλο - Η κατάκτησή του είναι κάτι πολύ σημαντικό» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Τι δήλωσε ο τεχνικός της ΑΕΚ Betsson, Ηλίας Ζούρος για το Final-8 του Κυπέλλου Ελλάδας

Το ΟΠΑΠ Final 8 Κύπελλο Ελλάδας ξεκινάει σήμερα στο Ηράκλειο της Κρήτης. Οκτώ ομάδες διεκδικούν τον πρώτο μεγάλο τίτλο της σεζόν. Ο τελικός είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή, 18 Φεβρουαρίου, στις 19:30 και ο τεχνικός της ΑΕΚ Betsson, Ηλίας Ζούρος έδωσε το σύνθημα στην κάμερα του ΟΠΑΠ.

Μάλιστα, εφέτος για πρώτη φορά θα πραγματοποιηθεί την ίδια ημέρα (13:30) και στο ίδιο γήπεδο, τα «Δύο Αοράκια» και ο τελικός του Κυπέλλου Γυναικών ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τις Εσπερίδες Καλλιθέας.

Λίγο πριν την έναρξη του ΟΠΑΠ Final 8 Κυπέλλου Ελλάδας, οι προπονητές των 4 ζευγαριών που θα διεκδικήσουν τον τίτλο καθώς και οι προπονητές του τελικού των γυναικών μίλησαν στην κάμερα του ΟΠΑΠ, που, ως χορηγός της διοργάνωσης αλλά και χρυσός χορηγός της ΕΟΚ, στηρίζει διαχρονικά την ανάπτυξη του ελληνικού μπάσκετ.

Έτσι στο πλαίσιο αυτό μίλησε και ο τεχνικός της ΑΕΚ Betsson, Ηλίας Ζούρος που τόνισε τη σημασία της κατάκτησης του Κυπέλλου για κάθε ομάδα.

«Η κατάκτηση του Κυπέλλου είναι κάτι πολύ σημαντικό για κάθε ομάδα και για κάθε προπονητή», είπε χαρακτηριστικά ο Ηλίας Ζούρος.

«Δεν έχω γευτεί αυτή τη χαρά», είπε ακόμη ο προπονητής της ΑΕΚ Betsson. «Κάθε ομάδα που μετέχει στη διοργάνωση, έχει τις πιθανότητες της. Μπαίνει στη διαδικασία για να κερδίσει το Κύπελλο και να χαρεί όλη αυτή την πανδαισία του μπάσκετ», ανέφερε ακόμη ο Ζούρος.

Δείτε το βίντεο:

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X