Νέμεθ: «Γνωρίζω πόσο καλός προπονητής είναι ο Αλμέιδα από το MLS – Αφήνει το στίγμα του στην ΑΕΚ»

Νέμεθ: «Γνωρίζω πόσο καλός προπονητής είναι ο Αλμέιδα από το MLS – Αφήνει το στίγμα του στην ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Ο Κρίστιαν Νέμεθ με αφορμή το αποψινό Ολυμπιακός – Φερεντσβάρος μίλησε και για την ΑΕΚ, τον Αλμέιδα, αλλά και τον Μπάγεβιτς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κρίστιαν Νέμεθ, πλέον, αγωνίζεται στην ομάδα από όπου ξεκίνησε την καριέρα του, την MTK Βουδαπέστης. Στο παρελθόν όμως, είχε βρεθεί στην Ελλάδα, για δύο χρόνια. Πρώτα στην ΑΕΚ, ως δανεικός από τη Λίβερπουλ, και έπειτα στον Ολυμπιακό, αλλά και τον Ολυμπιακό Βόλου (δανεικός από τους Πειραιώτες).

Ο Ούγγρος δύσκολα θα ξεχάσει την Ελλάδα. Το παραδέχεται άλλωστε. Η εμπειρία του, αν και σύντομη, ήταν αρκετά έντονη. Έτσι, έχει χαραχθεί για πάντα στη μνήμη του. Αγαπά τη χώρα μας. Θα μπορούσε όμως να ξεχωρίσει κάποια ανάμνηση, ως την καλύτερη;

«Τα πάντα. Αγαπώ αυτή τη χώρα. Αλλά ειδικά τα πρώτα παιχνίδια με την ΑΕΚ και μετά φυσικά τους οπαδούς του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ, ήταν καταπληκτικοί. Επίσης, θα θυμάμαι πάντα τα ντέρμπι στην Ελλάδα».

Κατά το πέρασμά από ΑΕΚ και Ολυμπιακό, συνεργάστηκε με δύο σπουδαίους προπονητές. Ο λόγος για τους Ντούσαν Μπάγεβιτς και Ερνέστο Βαλβέρδε, τους οποίους και θαυμάζει, για διαφορετικούς λόγους.

Παράλληλα, στη διάρκεια της παρουσίας του στο MLS, είχε βρεθεί ως αντίπαλος και με τον Ματίας Αλμέιδα! Τότε, ο προπονητής της «Ένωσης» βρισκόταν στον πάγκο της San Jose Earthquakes.

«Αγαπώ τον Μπάγεβιτς σίγουρα. Ήταν σαν πατρική φιγούρα. Ήταν πολύ σοβαρός, αλλά πολύ καλός προπονητής. Και ο Βαλβέρδε ήταν διαφορετικός. Σε εκείνον τον Ολυμπιακό ήταν πολύ δύσκολο να παίξω, επειδή είχε πολλούς επιθετικούς και μάλιστα πολύ καλούς. Οπότε δεν κατάφερα να αγωνιστώ πραγματικά, παρά μόνο σε λίγα παιχνίδια. Αλλά από άποψη τακτικής, ήταν σίγουρα ένας από τους καλύτερους στο είδος. Ήταν αδιαμφισβήτητα δύο διαφορετικά στυλ προπονητών.

Γνωρίζω τον Αλμέιδα γιατί έπαιξα με την ομάδα που βρισκόταν στην Αμερική, στο MLS. Οπότε ξέρω ότι είναι καλός προπονητής και σίγουρα είναι δύσκολο να παίξεις εναντίον του. Οι ομάδες του είναι πάντα πολύ καλά προετοιμασμένες και με εξαιρετικές τακτικές. Δίχως αμφιβολία είναι ένας πολύ καλός προπονητής, που αφήνει το στίγμα του στην ΑΕΚ».

Πηγή: bnsports.gr

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X