Ο Γιάρνι απολύθηκε από την Κ17 της Κροατίας, επειδή δήλωσε πως στηρίζει την Μπέτις κόντρα στην Ντίναμο Ζάγκρεμπ

Ο Γιάρνι απολύθηκε από την Κ17 της Κροατίας, επειδή δήλωσε πως στηρίζει την Μπέτις κόντρα στην Ντίναμο Ζάγκρεμπ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το ζευγάρι της Μπέτις με την Ντίναμο Ζάγκρεμπ για τα μπαράζ της φάσης των “16” του Conference League πήρε φωτιά πριν καν γίνει η σέντρα του πρώτου αγώνα και για αυτό φέρνει -άθελά του- ευθύνη ο Ρόμπερτ Γιάρνι.

Αιτία η δήλωση του Κροάτη παλαίμαχου αμυντικού πως θα υποστηρίζει τους Ανδαλουσιανούς, των οποίων τη φανέλα είχε φορέσει στο παρελθόν, με τη διοίκηση των βερδιμπλάνκος να τον προσκαλεί για να παρακολουθήσει και τα δύο ματς αλλά τους συμπατριώτες του να είναι πυρ και μανία μαζί του.

Χαρακτηριστική είναι η δημόσια τοποθέτηση του Κροάτη διεθνή, Μπρούνο Πέτκοβιτς, που αποκάλεσε κλόουν τον Γιάρνι, με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Κροατίας να παίρνει μάλιστα το ζήτημα ακόμη πιο πατριωτικά, απομακρύνοντάς τον από τη θέση του προπονητή της Κ17 της χώρας.

«Η εκτελεστική επιτροπή της κροατικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας υποστηρίζει το ατομικό δικαίωμα να στηρίζει κάποιος οποιονδήποτε σύλλογο, ακόμη και όταν παίζει κόντρα σε συλλόγους της Κροατίας, αν και αυτό δεν είναι επιθυμητό.

Ωστόσο, η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Κροατίας θεωρεί πως υπάρχουν υψηλά στάνταρντς για τους προπονητές των εθνικών ομάδων της Κροατίας, οπότε είναι ανεπιθύμητο και απαράδεκτο κάποιος που οδηγεί την εθνική ομάδα να τάσσεται εναντιόν ενός κροατικού συλλόγου σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Η προώθηση της ενότητας στην κροατική ποδοσφαιρική οικογένεια είναι συνθήκη χωρίς την οποία είναι αδύνατο να ηγηθείς οποιασδήποτε ομάδας», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση, με την οποία δόθηκε τέλος στη συνεργασία με τον Γιάρνι.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X