Κρίσταλ Πάλας: Τελειώνει ο Χόντσον, αναλαμβάνει ο Γκλάσνερ

Κρίσταλ Πάλας: Τελειώνει ο Χόντσον, αναλαμβάνει ο Γκλάσνερ
Photo Credits: INTIME

Αλλαγή στον πάγκο για την Κρίσταλ Πάλας με τον Ρόι Χόντσον να αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν και τον Όλιβερ Γκλάσνερ να ετοιμάζεται να τον διαδεχθεί

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παρελθόν και τυπικά αναμένεται να αποτελέσει από την Κρίσταλ Πάλας ο Ρόι Χόντσον. Ο Βρετανός τεχνικός είναι με το ένα πόδι εκτός Λονδίνου και σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν μέσα στις επόμενες ώρες καθώς οι δύο πλευρές έχουν ήδη βρει τη «χρυσή τομή» για να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους.

Όπως αποκαλύπτει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η διοίκηση της Πάλας επικοινώνησε με τον Χόντσον και τα βρήκαν σε καλό κλίμα, με τον Όλίβερ Γκλάσνερ να αναμένεται να τον διαδεχθεί στην τεχνική ηγεσία της Κρίσταλ Πάλας.

Ο έμπειρος Γερμανός τεχνικός βρίσκεται στο… ταμείο ανεργείας από το περασμένο καλοκαίρι όταν αποχώρησε από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης με την οποία κατέκτησε το Europa League το 2022.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X