Σάρι: «Υποφέραμε για τη νίκη με την Μπάγερν, θα είναι κόλαση η ρεβάνς»

Σάρι: «Υποφέραμε για τη νίκη με την Μπάγερν, θα είναι κόλαση η ρεβάνς»
Photo Credits: INTIME

Ο Μαουρίτσιο Σάρι δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για το 1-0 της Λάτσιο επί της Μπάγερν στην πρώτη κόντρα των δύο ομάδων για τους «16» του Champions League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με το 1-0 επί της Μπάγερν το βράδυ της Τετάρτης στο «Ολίμπικο» η Λάτσιο έγραψε ιστορία, αφού πανηγύρισε νίκη σε νοκ-άουτ φάση Champions League μόλις για δεύτερη φορά και πρώτη μετά από 23 χρόνια και το 1-0 επί της Βαλένθια το 2000.

Επιπλέον, έγινε η πρώτη ομάδα μετά από την Ίντερ το 2011 που νίκησε τους Βαυαρούς σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, με τον Μαουρίτσιο Σάρι να εκφράζει την ικανοποίησή του για την εμφάνιση των παικτών του αλλά συνάμα να τους προειδοποιεί η ρεβάνς στην «Αλιάντς Αρένα» θα είναι πολύ δύσκολη για την ομάδα του.

«Ήταν μία νίκη που την πήραμε υποφέροντας. Επικρατήσαμε απέναντι σε μία από τις πιο δυνατές ομάδες της Ευρώπης αν και υπάρχει ένα μικρό παράπονο επειδή θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει ακόμη ένα γκολ στο φινάλε», τόνισε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου ο έμπειρος τεχνικός, για να προσθέσει με νόημα:

«Μου άρεσε η μαχητικότητα και το αγωνιστικό πνεύμα της ομάδας. Παίξαμε με μυαλό και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Έχουμε επίγνωση πως στη ρεβάνς θα πάμε σε μία κόλαση».

Για να καταλήξει ως εξής: «Η Μπάγερν είναι δυνατή, επιτίθεται με πολλούς παίκτες και σε δυσκολεύει, όμως από την άλλη πλευρά αφήνουν κενούς χώρους και εμείς καταφέραμε να το εκμεταλλευτούμε.

Με εντυπωσίωσαν αρκετοί παίκτες της που μπήκαν στο δεύτερο μέρος όπως ο Τελ. Γενικά έχουν παίκτες στο ρόστερ τους που προκαλούν τρόμο στον αντίπαλο».

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X