ΝΒΑ: Οι Σέλτικς ισοπέδωσαν τους Νετς με 50 πόντους διαφορά!

ΝΒΑ: Οι Σέλτικς ισοπέδωσαν τους Νετς με 50 πόντους διαφορά!
Photo Credits: INTIME

Ξεκάθαρο μήνυμα προς τους αντιπάλους τους έστειλαν οι Σέλτικς με την τρομακτική εμφάνιση απέναντι στους Νετς, διαλύοντας τους Νεοϋορκέζους με 136-86!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι «Κέλτες» μπήκα από την αρχή με το πόδι πατημένο στο γκάζι, περιόρισαν την επίθεση των Νετς και έκλεισαν το ημίχρονο στο +36 (68-32), συνεχίζοντας με αμείωτο ρυθμό και στο δεύτερο ημίχρονο.

Οι Σέλτικς έφτασαν με μεγάλη ευκολία στη νίκη με 50 πόντους διαφορά, με τον Τζο Μαζούλα στη τέταρτη περίοδο να έχει την ευκαιρία να ξεκουράσει τους σούπερ σταρ της ομάδας του.

Ο Τζέισον Τέιτουμ με 20 πόντους, 7 ριμπάουντ και 8 ασίστ ήταν ο κορυφαίος των Σέλτικς, ενώ πρώτος σκόρερ για τους Βοστωνέζους ήταν ο Πέιτον Πρίτσαρντ που είχε 28 πόντους.

Από το «ναυάγιο» των Νετς δεν ξεχώρισε κανένας, με τον Τρεντ Ουότφορντ (14 πόντοι) και τον Μάιλς Μπρίτζες (10 πόντοι), να είναι οι μόνοι… διψήφιοι των Νεοϋορκέζων!

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X