Ο Σον τραυματίστηκε στο δάχτυλό του σε καυγά με συμπαίκτες του στη Ν. Κορέα

Ο Σον τραυματίστηκε στο δάχτυλό του σε καυγά με συμπαίκτες του στη Ν. Κορέα
Photo Credits: INTIME

Ο αρχηγός της Τότεναμ και της Νότιας Κορέας, Σον Χεούνγκ-μιν, τραυματίστηκε στο δάχτυλό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο αρχηγός της Τότεναμ και της Νότιας Κορέας, Σον Χεούνγκ-μιν, τραυματίστηκε στο δάχτυλο του σε καυγά με συμπαίκτες την παραμονή του αποκλεισμού  της εθνικής ομάδας από το Κύπελλο Ασίας.

Οι παίκτες μάλωσαν κατά τη διάρκεια ενός δείπνου την παραμονή της ήττας τους στον ημιτελικό 2-0 από την Ιορδανία την περασμένη εβδομάδα, η οποία παρέτεινε την 64χρονη αναμονή τους για έναν ακόμη τίτλο στο Κύπελλο Ασίας.

«Συνέβη όταν μερικοί νεαροί παίκτες πήγαν να παίξουν πινγκ πονγκ και ο Σον Χεούνγκ-μιν και άλλοι μεγαλύτεροι παίκτες το διαφώνησαν», είπε ένας αξιωματούχος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Νότιας Κορέας  σήμερα (14/2) στο πρακτορείο ειδήσεων Yonhap.

«Οι παίκτες είχαν στην αρχή μία λογομαχία και στη συνέχεια ο Σον χτύπησε το δάχτυλό του  κατά τη διάρκεια του καυγά».

Αφού επέστρεψε από το τουρνουά στο Κατάρ, ο Σον ήρθε από τον πάγκο στον αγώνα της Τότεναμ στην Premier League εναντίον της Μπράιτον το Σάββατο με το δεξί του δείκτη και το μεσαίο δάχτυλο να δεμένα μεταξύ τους.

Ο 31χρονος βοήθησε τους Λονδρέζους να εξασφαλίσουν τη νίκη με 2-1 με ασίστ στο 96ο λεπτό για τον σκόρερ Μπρέναν Τζόνσον.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X