Μπάγερν Μονάχου: Θέλει σαν τρελή τον Ζιντάν

Μπάγερν Μονάχου: Θέλει σαν τρελή τον Ζιντάν
Photo Credits: INTIME

Η Μπάγερν Μονάχου σκέφτεται σοβαρά να προσλάβει ως προπονητή το καλοκαίρι τον Ζινεντίν Ζιντάν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ζινεντίν Ζιντάν είναι ο νούμερο 1 στόχος της Μπάγερν Μονάχου για το ερχόμενο καλοκαίρι.

Δεν δείχνει πολύ πιθανό να παραμείνει στην τεχνική ηγεσία των Βαυαρών ο Τόμας Τούχελ και το τελευταίο διάστημα είναι πολλά τα δημοσιεύματα που θέλουν τους ανθρώπους των Βαυαρών να αναζητούν τον αντικαταστάτη του.

Υπήρξε ρεπορτάζ που ανέφερε ότι ο Ζοσέ Μουρίνιο, μετά την απόλυσή του από την Ρόμα προ εβδομάδων, έχει αρχίσει μαθήματα γερμαικών και ονειρεύεται τον πάγκο της Μπάγερν, αλλά φαίνεται πως άλλος προπονητής είναι αυτός που θα ήθελαν οι άνθρωποι της ομάδας.

Όπως αναφέρει σχετικά η εφημερίδα Bild, αυτός είναι ο Ζινεντίν Ζιντάν, ο οποίος είναι χωρίς ομάδα από το 2021, όταν αποχώρησε από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Σημειώνεται, βέβαια, στο ίδιο δημοσίευμα ότι πρόκειται για μια αποστολή πολύ δύσκολη να εκπληρωθεί καθώς ο Γάλλος τεχνικός είναι εξαιρετικά επιλεκτικός και έχει πει ότι δεν θα ήθελε να αναλάβει μια ομάδα σε χώρα την γλώσσα της οποίας δεν γνωρίζει.

Ωστόσο, από την Μπάγερν θα κάνουν την προσπάθειά τους να τον πείσουν αν και γνωρίζουν ότι, επίσης, για τον Ζιντάν ενδιαφέρεται και η Γιουβέντους, ενώ δεν αποκλείεται να ανοίξει η πόρτα και της εθνικής ομάδας της Γαλλίας αν δεν συνεχίσει ο Ντιντιέ Ντεσάμπ μετά το EURO του φετινού καλοκαιριού.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X