Τότεναμ: Κοιτάζει τoν Γκάλαχερ

Τότεναμ: Κοιτάζει τoν Γκάλαχερ
Photo Credits: INTIME

Ο Κόνορ Γκάλαχερ είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που θέλει να αποκτήσει η Τότεναμ το ερχόμενο καλοκαίρι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Τότεναμ εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του Κόνορ Γκάλαχερ της Τσέλσι, ο οποίος ακόμα δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιο του με την ομάδα.

Ο Γκάλαχερ αποτελεί, από την περσινή σεζόν, μια ευχάριστη «νότα» στην κατά τα άλλα καταστροφική περίοδο που διανύει η ομάδα της Τσέλσι αγωνιστικά.

Ο ίδιος δηλώνει διατεθειμένος να μείνει στους «Μπλε», ενώ παρόμοια επιθυμία εκφράζει και ο προπονητής του συλλόγου, Μαουρίσιο Ποτσετίνο. Παρ’ όλα αυτά, ακόμα δεν έχει «πέσει» καμία υπογραφή για την ανανέωση του συμβολαίου του 24χρονου μέσου.

Η αδικαιoλόγητη αυτή καθυστέρηση της Τσέλσι, σίγουρα θα ελκύσει το ενδιαφέρον πολλών… θηρευτών για την απόκτηση ενός τόσο ταλαντούχου παίκτη, όπως ο Γκάλαχερ.

Σύμφωνα με το ανεξάρτητο κανάλι της Τότεναμ, Last Word on Spurs, η ομάδα του βόρειου Λονδίνου αναμένεται να βρίσκεται στην κορυφή αυτής της λίστας.

Τα «σπιρούνια» έχουν σταθερό ενδιαφέρον για τον Κόνορ Γκάλαχερ και είναι ανοιχτοί σε διαπραγματεύσεις για μια συμφωνία αυτό το καλοκαίρι, εάν είναι διαθέσιμος.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X