ΑΕΚ: Οι 60 ημέρες του... τρομακτικού Λιβάι Γκαρσία - Εμπλέκεται σε ένα γκολ ανά σχεδόν 60 λεπτά!

ΑΕΚ: Οι 60 ημέρες του... τρομακτικού Λιβάι Γκαρσία - Εμπλέκεται σε ένα γκολ ανά σχεδόν 60 λεπτά!
Photo Credits: INTIME

Απίστευτα τα όσα κάνει στο γήπεδο ο Λιβάι Γκαρσία το τελευταίο δίμηνο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αρκετά άτυχος στάθηκε φέτος ο Λιβάι Γκαρσία, καθώς στις αρχές της σεζόν ταλαιπωρήθηκε δις από τραυματισμούς που σε ισάριθμες περιπτώσεις τον έθεσαν εκτός δράσης για ορισμένες εβδομάδες.

Ομως πλέον είναι απολύτως καλά και αυτόματα λογίζεται, ως ένα βαθμό φυσικά, για «μεταγραφή» στην ΑΕΚ, αφού μέχρι τον περασμένο Δεκέμβριο έπαιξε μόνο στα οκτώ από τα 22, ως εκείνη τη στιγμή, επίσημα ματς της Ενωσης, εντός και εκτός συνόρων.

Ηταν ένα χρονικό διάστημα που έλειψε εύλογα πολύ από τον Ματίας Αλμέιδα και τους «κιτρινόμαυρους», κάτι που αποτυπώνεται ανάγλυφα στα πεπραγμένα του από τη στιγμή που μπήκε εκ νέου στην αγωνιστική τους «εξίσωση» (σ.σ. με μόνη εξαίρεση λίγες ημέρες στα τέλη του Ιανουαρίου).

Σήμερα συμπληρώνονται δύο μήνες από τη στιγμή που 27χρονος επιθετικός γύρισε στο 100% στο παιχνίδι με τον Αγιαξ στην Ολλανδία και τα όσα πράττει από το βράδυ της 14ης Δεκεμβρίου προκαλούν ένα εύλογο ερώτημα. Πόσο διαφορετική θα ήταν η ευρωπαϊκή πορεία της ΑΕΚ εάν ήταν διαθέσιμος στις αναμετρήσεις της Νέας Φιλαδέλφειας απέναντι σε Αίαντα, Μπράιτον και σε εκείνη της Μασσαλίας. Αυτό το what if που λέμε…

Μελισσανίδης σε Λιβάι Γκαρσία: «Τι παικταράς είσαι εσύ…Δεν θα σε πουλήσω ποτέ ρε…» (vid)
Ο διεθνής με το Τρίνινταντ και Τομπάγκο βρήκε δίχτυα στο Amsterdam Arena, αλλά εκείνο το τέρμα δεν κατάφερε να αποτρέψει την ήττα (3-1) που έστειλε την ΑΕΚ στην 4η και τελευταία θέση του… αλά Champions League ομίλου της στο Europa.

Αυτό ήταν το πρώτο από τα εννέα προσωπικά γκολ που μετρά από την επιστροφή του και μετά, παράλληλα έχει δώσει δύο ασίστ και συν τοις άλλοις έβαλε την «υπογραφή» του σε τρία ντέρμπι και πιο συγκεκριμένα και κατά χρονική σειρά κόντρα σε Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ.

Αρχής γενομένης λοιπόν από την αναμέτρηση με τον Αγιαξ στη συνέχεια βρήκε δίχτυα στα παιχνίδια με Παναιτωλικό, Πανσερραϊκό, Βόλο (2), Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό (2), Αστέρα Τρίπολης, ενώ από μία ασίστ «μοίρασε» σε Σέρρες και Τούμπα αφού «έφτιαξε» τα γκολ των Λάζαρου Ρότα και Νίκλας Ελίασον αντίστοιχα.

Ευρύτερα σε αυτούς τους δύο μήνες δεν σκόραρε ή δεν έδωσε έστω κάποια τελική πάσα μόνο σε ένα ματς που τον είδαμε και αυτό ήτανη «λευκή» ισοπαλία της «OPAP Arena» με τον Αρη στο Κύπελλο, όπου και ήρθε από τον πάγκο στο 60′.

Λιβάι και Πόνσε: Κεραυνοί που προκαλούν τρόμο!

Την ίδια στιγμή και επειδή στην μπάλα όλα μπαίνουν και όλα χάνονται είχε από μία μεγάλη ευκαιρία με Αγιαξ, Πανσερραϊκό, Βόλο, Αστέρα Τρίπολης όπου για εκατοστά δεν κούνησε πλεκτό, ενώ «εμπνεύστηκε» δύο αντίστοιχες φάσεις του Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς κόντρα σε Παναιτωλικό και Βόλο.

Ετσι αν κάνουμε τις σχετικές προσθέσεις και διαιρέσεις θα δούμε πως ο Γκαρσία μετά την αποθεραπεία του έχει παίξει 680′ σε εννέα αγώνες της ΑΕΚ και σε αυτούς σημείωσε ο ίδιος ή δημιούργησε 11 «κιτρινόμαυρα» γκολ, κάτι που σημαίνει πως το πράττει κάθε 61,8΄που βρίσκεται μέσα από τον ασβέστη. Επίδοση που… λέει πολλά.

O Λιβάι Γκαρσία από τις 14/12 ως τις 14/2

Αγώνες: 9
Λεπτά: 680′
Τελικές: 22
Γκολ: 9
Ασίστ: 2
Γκολ-Ασίστ/Λεπτά: 1/61,8′

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X