Δεν μπορεί να γίνει αλλιώς, όλα δείχνουν πως στο τέλος θα το σηκώσει ξανά η ΑΕΚ!

Δεν μπορεί να γίνει αλλιώς, όλα δείχνουν πως στο τέλος θα το σηκώσει ξανά η ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Ο Σταύρος Καζαντζόγλου για τη νέα συνθήκη που άφησε το ματς της Τούμπας και το μέλλον της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Περίεργη εβδομάδα. Τόση ησυχία, να έχει περάσει ολόκληρο ΠΑΟΚ – ΑΕΚ στην Τούμπα και να μην υπάρχει ένας μικρός χαμός που θα συνοδεύει όσα συνέβησαν εκεί, μάλλον δεν έχει συμβεί ξανά στα σύγχρονα χρόνια, από τον καιρό δηλαδή που η ομάδα της Θεσσαλονίκης επέστρεψε ουσιαστικά στη διεκδίκηση τίτλων. Καλό είναι αυτό.

Γενικά είναι ωραία συνθήκη, ειδικά τώρα που επέστρεψε και ο κόσμος στα γήπεδα, να έχουμε τη δυνατότητα να συζητάμε ήρεμα για ποδόσφαιρο. Αντε και οι ερωτευμένοι, να γιορτάσουν άνετα με τους/τις Βαλεντίνους τους μέρα που είναι. Ειδικά στην ΑΕΚ που – δυστυχέστατα για εκείνην – δεν υπάρχουν ενδιάμεσες υποχρεώσεις, υπάρχει μπόλικος χρόνος για διάβασμα του παιχνιδιού. Να κρατήσεις τα θετικά, να δουλέψεις πάνω στα ζητούμενα που συνεχίζουν να απασχολούν, να εμφανιστεί όσο το δυνατόν πιο έτοιμη σε όλες τις προκλήσεις. Είναι φανερό από τις πρώτες σκέψεις που μπορεί να κάνει ο καθένας, πως ο Αλμέιδα χρειάζεται να δουλέψει πιο έντονα στο κομμάτι των στατικών φάσεων και παράλληλα να βρει λύσεις για να υπάρχει καθαρό μυαλό ως το φινάλε.

Η παραδοχή του Λουτσέσκου

Ετσι κι αλλιώς πάντως, το ματς της Τούμπας μας έδειξε ξανά πολλά πράγματα. Επιβεβαιώθηκε, πως ακόμα και στην πλέον φορμαρισμένη ομάδα των τελευταίων εβδομάδων, η ΑΕΚ επιβάλει το δικό της τρόπο παιχνιδιού και αναγκάζει τον αντίπαλο να προσαρμοστεί. Είναι τεράστια υπόθεση για μια ομάδα που μετρά μόλις ενάμιση χρόνο ζωής με τη συγκεκριμένη μορφή, να έχει ξεκάθαρη ποδοσφαιρική ταυτότητα. Δεν το λέω εγώ, ο Λουτσέσκου το είπε για όποιον μπορεί να μην του αρέσει αυτό που διαβάζει. «Τέθηκαν δύο διαφορετικές ομάδες απ’ όλες τις απόψεις. Η ΑΕΚ είναι δυνατή, έχει ταχύτητα, μεγάλη επιθετικότητα στα μαρκαρίσματα και το παιχνίδι της επαφής, προσπαθεί να εκμεταλλευτεί κάθε κατάσταση που η μπάλα θα έρθει μπροστά της με πάρα πολλά τρεξίματα. Συζητήσαμε προηγουμένως με τους παίκτες μας ότι η ΑΕΚ δεν μπορεί να μείνει στην ίδια ένταση στο δεύτερο ημίχρονο, έπρεπε να ήμασταν απόλυτα συγκεντρωμένοι», είπε μετά το τέλος του ματς. Δεν είχε και παράπονα για διαιτησία, οπότε διπλή η αναγνώριση.

Τα… αήττητα γενέθλια

Ενδεχομένως κάποιος να πει: «Καλά, περιμέναμε τον Λουτσέσκου για να κατανοήσουμε πόσο σπουδαία είναι και φέτος η ΑΕΚ του Αλμέιδα;». Σαφέστατα όχι. Εδώ πρόκειται για μια ομάδα που κοντεύει να σβήσει… κεράκι όντας αήττητη στα μεγάλα ματς του ελληνικού πρωταθλήματος. Συγκεκριμένα, έχει να ηττηθεί από τις 12 Μαρτίου του 2023 και το 1-3 στην «OPAP Arena» από τον Ολυμπιακό στη λήξη της κανονικής περιόδου. Ματς μαγική εικόνα, αλλά υπάρχουν κι αυτά στη ζωή. Εκτοτε, οι «κιτρινόμαυροι» μετρούν 9 νίκες και 6 ισοπαλίες με γκολ 24 υπέρ και μόλις 9 κατά. Το αήττητο σερί ξεκίνησε με τη λευκή ισοπαλία στη Νέα Φιλαδέλφεια με τον Παναθηναϊκό στις 19 Μαρτίου και έχει φτάσει ως την περασμένη Κυριακή. Σε αυτήν την πορεία υπάρχουν τέσσερα ματς με τον Παναθηναϊκό (μία νίκη, τρεις ισοπαλίες), ισάριθμα ματς με τον ΠΑΟΚ (τρεις νίκες, μια ισοπαλία), τέσσερα με τον Ολυμπιακό με δύο νίκες και δύο ισοπαλίες και τρείς νίκες στα συναπαντήματα με τον Αρη. Στο χέρι του Αλμέιδα

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X