Βόλος: Σε απολογία ο Μπέος για υβριστική συμπεριφορά

Βόλος: Σε απολογία ο Μπέος για υβριστική συμπεριφορά
Photo Credits: INTIME

Στο σκαμνί του αθλητικού δικαστή ο «υπεύθυνος ομάδας» του Βόλου, Αχιλλέας Μπέος για τη συμπεριφορά του στον αγώνα με την Κηφισιά.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο σκαμνί του αθλητικού δικαστή ο «υπεύθυνος ομάδας» του Βόλου για τη συμπεριφορά του στον αγώνα με την Κηφισιά.

Ο Αχιλλέας Μπέος, που αναφέρεται στο φύλλο αγώνα ως υπεύθυνος ομάδας, έχει κληθεί σε απολογία για υβριστική συμπεριφορά ή απόπειρα βιαιοπραγίας σε αντίπαλο παίκτη, συμπαίκτη, θεατή ή αξιωματούχο ομάδας και για υβριστική συμπεριφορά προς τον διαιτητή, καθώς είχε αποβληθεί ενώ φέρεται να είχε πει και στον διαιτητή του αγώνα με την Κηφισιά Πουλικίδη “είναι το τελευταίο σου παιχνίδι αυτό”.

Κινδυνεύει λοιπόν, με απαγόρευση εισόδου στον αγωνιστικό χώρο και τα αποδυτήρια από 15 ημέρες μέχρι έξι μήνες.

Για την ρατσιστική συμπεριφορά στον Τεττέι η Κηφισιά έχει κάνει καταγγελία και εφόσον δεν επιληφθεί η πειθαρχική επιτροπή της Λίγκας, δικαίωμα να παρέμβει έχει ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας με δίωξη, που θα σημαίνει κίνδυνος για τον Βόλο να χάσει το παιχνίδι στα χαρτιά.

Η ανακοίνωση της Λίγκας.

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο κάλεσε σε απολογία τους εξής:

ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ, Α. ΜΠΕΟΣ (Υπεύθυνος ομάδας): “Βάσει των αναφερομένων στο από 11/2/2024 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 11/2/2024 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα”, στον αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΚΗΦΙΣΙΑ – ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ. *Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ, 10 παρ. 1 περ. β’, δ’ Ι, 11 παρ. 1, 2, 4 και 6, 14 παρ. 1, 2, 3 και 4 περ. β’, του Π.Κ. της ΕΠΟ.

ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ Κ-17, Δ. ΣΤΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗ (Προπονητής Φυσικής Κατάστασης): “Βάσει των αναφερομένων στο από 11/2/2024 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.)”, στον αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ Κ-17 – ΠΑΕ ΑΡΗΣ Κ-17. *Επί παραβάσει των άρθρων 1, 2 περ. ε, 3 παρ. 4 περ. γ’, 5 επ., 11 παρ. 1, 2, 3, 4, 6, 14 παρ. 1, 2, 3 και 4 περ. α’ του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X