Έντσο Φερνάντες: «Δεν επιθυμώ να φύγω από την Τσέλσι, είμαι πολύ καλά εδώ»

Έντσο Φερνάντες: «Δεν επιθυμώ να φύγω από την Τσέλσι, είμαι πολύ καλά εδώ»
Photo Credits: INTIME

Όσα δήλωσε στο ESPN ο Έντσο Φερνάντες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Φήμες από αγγλικά ΜΜΕ, ήθελαν τον Έντσο Φερνάντες να ψάχνει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του μόλις ένα χρόνο μετά τη μεταγραφή του στην Αγγλία και συγκεκριμένα στην ομάδα της Τσέλσι.

Η αντίδραση του παίκτη ήταν άμεση, αφού αρχικά μέσω του ατζέντη του ξεκαθάρισε πως δεν βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας , ενώ ο ίδιος ο πανηγύρισε με έντονο τρόπο το γκολ που σημείωσε στην αναμέτρηση του Κυπέλλου με την Άστον Βίλα, δίνοντας το δικό του μήνυμα στον κόσμο του συλλόγου.

Ο Αργεντινός πέτυχε ένα υπέροχο γκολ, με απευθείας εκτέλεση φάουλ, πανηγύρισε βγάζοντας τη φανέλα του και έδειξε με μία χαρακτηριστική κίνηση πως θέλει να παραμείνει στο «Stamford Bridge».

Στο ίδιο μήκος κύματος κινηθήκαν και οι δηλώσεις του, στο ESPN, μετά τη χτεσινή αναμέτρηση με την Κρίσταλ Πάλας. Ο Φερνάντες πέτυχε το τρίτο γκολ της ομάδας του και στην συνέχεια δήλωσε πως επιθυμεί την παραμονή του στο Λονδίνο.

«Δεν επιθυμώ να φύγω από την Τσέλσι. Είμαι πολύ καλά εδώ με τους συμπαίκτες μου και με το τεχνικό επιτελείο, από την πρώτη μέρα που ήρθα. Οι άνθρωποι της ομάδας μου συμπεριφέρονται πολύ καλά και είμαι ευγνώμον για αυτό. Θα μείνω εδώ για όσο με θέλουν», τόνισε ο ποδοσφαιριστής.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X