Το Ανώτατο Δικαστήριο της Νέας Υόρκης φιλοξένησε επίδειξη μόδας

Το Ανώτατο Δικαστήριο της Νέας Υόρκης φιλοξένησε επίδειξη μόδας

«Ερευνήσαμε τον χώρο πριν από σχεδόν ένα χρόνο»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για την κολεξιόν Cucculelli Shaheen’s για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2024, οι συνιδρυτές και διευθυντές δημιουργικού Anna Rose Shaheen και Anthony Cucculelli αποκάλυψαν το όραμά τους που συνδέεται με τις ρίζες της του brand που ιδρύθηκε στη Νέα Υόρκη, το 2016 και τη συναρπαστική τοιχογραφία στο Ανώτατο Δικαστήριο της Νέας Υόρκης, όπου τελικά πραγματοποιήθηκε η επίδειξη κατά τη δεύτερη ημέρα του επίσημου προγράμματος της Εβδομάδας Μόδας.

Ερευνήσαμε τον χώρο πριν από σχεδόν ένα χρόνο. Εμπνευστήκαμε πραγματικά από το αστρολογικό μωσαϊκό δάπεδο στο δικαστικό μέγαρο, καθώς η κουλτούρα του brand μας έχει αγκαλιάσει τόσο τον αστερισμό όσο και τον γαλαξία από την αρχή. Έτσι, σκεφτήκαμε ότι αυτό ήταν ένα καλό μέρος για να ξεκινήσουμε, σχεδόν σαν ένας πλήρης κύκλος που επιστρέφει στην πρώτη μας συλλογή με θέμα τους γαλαξίες. Είχαμε ακόμη και το μοντέλο μας από την πρώτη μας συλλογή στην πασαρέλα, είπε στο numeromag η Anna Rose Shaheen μετά την επίδειξη μόδας.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X