«Η σχέση τους μετρά μήνες»: Ο Άρης Σοϊλέδης σε περιπτύξεις με νέα συνοδό μετά τον χωρισμό του από τη Μαρία Αντωνά (ΦΩΤΟ)

«Η σχέση τους μετρά μήνες»: Ο Άρης Σοϊλέδης σε περιπτύξεις με νέα συνοδό μετά τον χωρισμό του από τη Μαρία Αντωνά (ΦΩΤΟ)

Προχώρησε ο πρώην ποδοσφαιριστής.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπορεί όλοι να περίμεναν τη Μαρία Αντωνά να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον Άρη Σοϊλέδη, όταν εκείνη επέστρεφε από το Survivor, τα πράγματα όμως πήραν τελείως αντίθετη τροπή με το ζευγάρι ξαφνικά να χωρίζει οριστικά και οι δυο τους να παίρνουν ξεχωριστούς δρόμους.

Μάλιστα η εκπομπή I Love ΣουΚου, δημοσίευσε φωτογραφίες από νυχτερινή έξοδο του πρώην ποδοσφαιριστή στην οποία είχε στο πλευρό του μία νέα γοητευτική γυναίκα. Η Μπέττυ Μαγγίρα πρόσθεσε ότι σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξαν πολλές τρυφερές αλληλεπιδράσεις μεταξύ των δύο άρα πολύ δύσκολα μπορεί να είναι απλά φίλοι.

 

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Σταμάτης Βούλγαρης: Για την ΑΕΚ δεν άλλαξε τίποτα
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X