Υπόθεση Τετέι: Ο Βρούτσης έστειλε στη ΔΕΑΒ το «βίντεο Μπέου»

Υπόθεση Τετέι: Ο Βρούτσης έστειλε στη ΔΕΑΒ το «βίντεο Μπέου»
Photo Credits: INTIME

Στα χέρια των μελών της Διαρκούς Επιτροπής Αντιμετώπισης Βίας (ΔΕΑΒ) βρίσκεται από το βράδυ της Δευτέρας το βίντεο με τη ρατσιστική επίθεση του Μπέου στον Τετέι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στα χέρια των μελών της Διαρκούς Επιτροπής Αντιμετώπισης Βίας (ΔΕΑΒ) βρίσκεται από το βράδυ της Δευτέρας το βίντεο με τη ρατσιστική επίθεση του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ Βόλος και δημάρχου της πόλης Αχιλλέα Μπέου εναντίον του ποδοσφαιριστή της Κηφισιάς Αντρέα Τετέι.

Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες ο ίδιος ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης αμέσως μετά τη δημοσίευση του επίμαχου βίντεο στο οποίο ο Μπέος ακούγεται-φαίνεται ξεκάθαρα να λέει την ελεεινή φράση «Μόνος του έπεσε, η μαϊμού» επικοινώνησε με τη ΔΕΑΒ, η οποία έλαβε γνώση της υπόθεσης.

Αυτό συνεπάγεται ότι πέρα από όσα έχετε διαβάσει στο SDNA με τα οποία κινδυνεύουν να τιμωρηθούν Μπέος και ΠΑΕ Βόλος, έχει ήδη κινηθεί η διαδικασία για τις αυτοματοποιημένες ποινές που προβλέπονται από το νέο αθλητικό νόμο για τα θέματα βίας.

Το πιο σημαντικό όμως είναι η άμεση κινητοποίηση του ίδιου του αρμόδιου Υπουργού γεγονός που δείχνει ότι οι κυβερνώντες δεν θέλουν να μείνουν στα λόγια, αλλά αυτή τη φορά να περάσουν σε πράξεις, μέσα από τη νομοθεσία που οι ίδιοι ψήφισαν.

Πηγή: sdna.gr

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X