AEK Betsson: Τα 700 αμυντικά ριμπάουντ του Αγραβάνη και η είσοδος του Κουζέγλου στην 30άδα της ιστορίας της «Βασίλισσας»

AEK Betsson: Τα 700 αμυντικά ριμπάουντ του Αγραβάνη και η είσοδος του Κουζέγλου στην 30άδα της ιστορίας της «Βασίλισσας»
Photo Credits: INTIME

Ο ΕΣΑΚΕ γνωστοποίησε τα επιτεύγματα που προέκυψαν μετά από το ματς της ΑΕΚ Betsson κόντρα στον Παναθηναϊκό στο Olympic Hall των Άνω Λιοσίων

Ο ΕΣΑΚΕ γνωστοποίησε τα επιτεύγματα που προέκυψαν μετά από το ματς της ΑΕΚ Betsson κόντρα στον Παναθηναϊκό στο Olympic Hall των Άνω Λιοσίων, για τη 18η αγωνιστική της Basket League. Ο Δημήτρης Αγραβάνης έφτασε στα 700 αμυντικά ριμπάουντ στο πρωτάθλημα, ενώ ο Γιάννης Κουζέλογλου μπήκε στην 30άδα της ιστορίας της Βασίλισσας, επίσης στα αμυντικά ριμπάουντ.

Αναλυτικά:

«Ο Δημήτρης Αγραβάνης και ο Γιάννης Κουζέλογλου μάζεψαν τα μισά αμυντικά ριμπάουντ της ΑΕΚ Betsson στο χθεσινό ντέρμπι και με αυτά έφτασαν σε κάποια αξιοσημείωτα, προσωπικά επιτεύγματα…

*Ο Αγραβάνης είχε έξι αμυντικά ριμπάουντ και με αυτά έφτασε τα 700 σε 257 αγώνες στη Stoiximan Basket League (2,72 μέσος όρος).

*Ο Κουζέλογλου είχε πέντε αμυντικά ριμπάουντ. Με αυτά έφτασε τα 142 με την ΑΕΚ Betsson και μπήκε στην 30άδα της σχετικής λίστας της στη Stoiximan Basket League, αφού «έπιασε» στην 30ή θέση τον Περικλή Δορκοφίκη.

Για την «Ένωση» η χθεσινή ήττα ήταν η 11η και πλέον, ξέχωρα από τον στόχο της εισόδου στο Top6, θα πρέπει να κάνει το 4/4 στις τελευταίες αγωνιστικές προκειμένου να αποφύγει το αρνητικό πρόσημο αποτελεσμάτων στην κανονική περίοδο. Ακόμη και αν τα καταφέρει ωστόσο, δεν θα έχει θετικό πρόσημο για πρώτη φορά μετά την επάνοδο της στη Stoiximan Basket League.

Με τη χθεσινή, η ΑΕΚ Betsson έφτασε στον αριθμό των περσινών, εντός έδρας ηττών της (4) που είναι και ο μεγαλύτερος επίσης από την περίοδο 2014-15 όταν επέστρεψε στην κατηγορία».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X