Υπέροχη κίνηση του Ερμή Σχηματαρίου που βγήκε στο παρκέ με παιδιά που έχουν αυτισμό

Υπέροχη κίνηση του Ερμή Σχηματαρίου που βγήκε στο παρκέ με παιδιά που έχουν αυτισμό
Photo Credits: INTIME

Σπουδαία κίνηση από τον Ερμή Σχηματαρίου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε μία πολύ όμορφη κίνηση προχώρησε ο Ερμής Σχηματαρίου στο παιχνίδι κόντρα στον Έσπερο Λαμίας για την Elite League Ερρίκος Ντυνάν, καθώς στην παρουσίαση της ομάδας στο παρκέ, βγήκαν μαζί τους αιδιά που ανήκουν στο φάσμα του αυτισμού «Κύδων Special Team».

Η ομάδα του Νίκου Οικονόμου πήρε σπουδαία νίκη, επικρατώντας του Έσπερου Λαμίας με 77-72, ανεβάζοντας το ρεκόρ της στο 13-8 και βρίσκεται σε τετραπλή ισοβαθμία στην τρίτη θέση της Elite League Ερρίκος Ντυνάν.

Πριν τον αγώνα και κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, οι παίκτες του Ερμή μπήκαν στο παρκέ χέρι-χέρι με τα παιδιά της «Κύδων Special Team», μίας ομάδας που αποτελεί ειδικό πρόγραμμα μπάσκετ με παιδιά που ανήκουν στο φάσμα του αυτισμού.

Στο ντέρμπι της Στερεάς Ελλάδας που διεξήχθη στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Elite League Ερρίκος Ντυνάν, έδωσε το παρών και ο περιφερειάρχης Φάνης Σπανός, παρακολουθώντας δια ζώσης τόσο το ματς, όσο και την ιδιαίτερη παρουσίαση των Βοιωτών με την «Κύδων Special Team».

Μάλιστα, η «Κύδων Special Team» συμμετέχει σε Ερασιτεχνικό Πρωτάθλημα ΑΜΕΑ που διοργανώνεται από το Basketaki.com και το ερχόμενο Σάββατο (17/2) η 6η αγωνιστική θα διεξαχθεί ολόκληρη στο Κλειστό Γυμναστήριο Σχηματαρίου, αντί για το γήπεδο του Κολωνού στην Αθήνα! Μεταξύ των ομάδων που θα βρεθούν στο Σχηματάρι είναι και η ομάδα ΑΜΕΑ του Παναθηναϊκού!

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X