Με ισόβια τιμωρήθηκε ο 28χρονος ποδοσφαιριστής, Τζιοβάνι Πανταβόνι, που ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου την πρώην κοπέλα του

Με ισόβια τιμωρήθηκε ο 28χρονος ποδοσφαιριστής, Τζιοβάνι Πανταβόνι, που ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου την πρώην κοπέλα του
Photo Credits: INTIME

Με την εσχάτη των ποινών τιμωρήθηκε ο 28χρονος ποδοσφαιριστής, Τζιοβάνι Παντοβάνι, ο οποίος ξυλοκόπησε το 2022 μέχρι θανάτου την 56χρονη πρώην κοπέλα του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η κίνηση του 28χρονου ποδοσφαιριστή στις μικρές κατηγορίες της Ιταλίας, Τζιοβάνι Παντοβάνι, να ξυλοκοπήσει μέχρι θανάτου την 56χρονη πρώην κοπέλα του τον Αύγουστο του 2022 είχε σοκάρει ολόκληρη τη γειτονική χώρα.

Η υπόθεση -όπως αναμενόταν- οδηγήθηκε στα δικαστήρια και η ποινή που επιβλήθηκε χθες (12/02) στον Παντοβάνι είναι ισόβια κάθειρξη. Να σημειωθεί ότι πριν το μοιραίο βράδυ της 23ης Αυγούστου, η Αλεσάντρα Ματεούτσι είχε καταγγείλει τον Ιταλό για παρενόχληση.

Ο ποδοσφαιριστής και μοντέλο είχε στήσει καρτέρι στην άτυχη γυναίκα έξω από το σπίτι της, χτυπώντας τη με μανία στο κεφάλι σε ένα παγκάκι, με ένα σφυρί και αποτελειώνοντάς τη με ένα μπαστούνι του μπέιζμπολ.

Η Αλεσάντρα μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένη στο νοσοκομείο, όμως αργότερα υπέκυψε στα τραύματά της.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X