Ο Γκλεν Νίμπεργκ θα είναι ο διαιτητής στο Ολυμπιακός - Φερεντσβάρος

Ο Γκλεν Νίμπεργκ θα είναι ο διαιτητής στο Ολυμπιακός - Φερεντσβάρος
Photo Credits: INTIME

Ο Σουηδός Γκλεν Νίμπεργκ θα είναι ο «άρχων» της αναμέτρησης στον αγώνα του Ολυμπιακού με την Φερεντσβάρος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γκλεν Νίμπεργκ στο Καραϊσκάκη για το Ολυμπιακός – Φερεντσβάρος.

Ο Σουηδός διαιτητής Γκλεν Νίμπεργκ θα διευθύνει τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Φερεντσβάρος την Πέμπτη (15/02-19:45), όπως όρισε η UEFA.

Ο 35χρονος ρέφερι θα βρεθεί για δεύτερη φορά φέτος σε παιχνίδι των «ερυθρολεύκων», αφού ήταν «επικεφαλής» του αγώνα με την Γκενκ στο «Γ. Καραϊσκάκης» για τα προκριματικά του Europa League.

Φέτος βρέθηκε και στον δρόμο της ΑΕΚ, στο εντός έδρας παιχνίδι με την Μαρσέιγ για τους ομίλους του Europa League ενώ στο παρελθόν έχει διαιτητεύσει και πάλι παιχνίδια του Ολυμπιακού, εκείνο με την Σλόβαν Μπρατισλάβας που πήρε την πρόκριση στα πέναλτι (11/08/2022), αλλά κι ένα ντέρμπι με την ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» (13/11/2022).

Βοηθοί του θα είναι οι επίσης Σουηδοί Μεχμέτ Τσουλούμ και Αντρέας Σόντερκβιστ, τέταρτος ο συμπατριώτης του, Φρέντρικ Κλίτε και στο VAR θα είναι δύο Γερμανοί, ο Μάρκο Φριτς και ο Σέρεν Στορκς.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X