Βάζει τις βάσεις η Σίτι στο Parken, ζόρικη αποστολή για την Ρεάλ στη Red Bull Arena

Βάζει τις βάσεις η Σίτι στο Parken, ζόρικη αποστολή για την Ρεάλ στη Red Bull Arena

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Champions League επιστρέφει στη δράση, με τις δύο πρώτες αναμετρήσεις της φάσης των 16 να φιλοξενούνται στο πρόγραμμα της Τρίτης. Ανάλυση & Bet Builder προγνωστικά.

Η Κοπεγχάγη υποδέχεται την Μάντσεστερ Σίτι στο Parken (22:00), συνεχίζοντας την ονειρική της πορεία στη διοργάνωση.

Ξεκίνησε το περασμένο καλοκαίρι από την προκριματική φάση, μπήκε στους ομίλους και τερμάτισε στην 2η θέση του Group A, αφήνοντας εκτός συνέχειας τόσο τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όσο και τη Γαλατάσαραϊ! Έχει κάνει ήδη την υπέρβαση της και με το παραπάνω, έτσι φτάνει στα νοκ άουτ με την Σίτι δίχως πίεση.

Επιστροφή Champions League με σούπερ προσφορά* στη Stoiximan!

Είναι 3η στη Σούπερ Λιγκ της Δανίας και στο -3 από την κορυφή, αποκλείστηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου Δανίας από τη Σίλκεμποργκ. Από τα μέσα Δεκέμβρη είναι δίχως επίσημο ματς. Έδωσε τέσσερα φιλικά και συμμετείχε στο Ατλάντικ Καπ όλο αυτό το διάστημα.

Μια… κλασική σεζόν και φέτος για την Μάντσεστερ Σίτι. Έκανε πλάκα με 6/6 στη φάση των ομίλων και φυσικά πήρε την πρώτη θέση στο Group G απέναντι σε Λειψία, Γιουνγκ Μπόις και Ερυθρό Αστέρα. Κατέκτησε το Κύπελλο Συλλόγων, συνεχίζει στο FA Cup και είναι στο -2 από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ στην Premier League, ωστόσο έχει ένα ματς λιγότερο.

Αήττητη από τα μέσα Δεκέμβρη και σε εξαιρετική κατάσταση η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα, που μετράει δέκα σερί νίκες στα ισάριθμα τελευταία επίσημα. Μετά από πολύ καιρό, ο Καταλανός τεχνικός είναι στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους παίκτες του υγιείς, ειδικά τους Ντε Μπρόινε και Χάαλαντ που αλλάζουν επίπεδο την Σίτι με την παρουσία τους στο χορτάρι.

Η Κοπεγχάγη είναι σκληρή και πειθαρχημένη ομάδα, παίζει με άγνοια κινδύνου, εντούτοις σε αυτή τη φάση της διοργάνωσης η ποιότητα συνήθως κάνει τη διαφορά. Και αυτή στην Σίτι περισσεύει… Φυσιολογικά χαμηλά το «διπλό», καθώς η διαφορά των ομάδων είναι μεγάλη. Το συνδυαστικό στοίχημα 2-4 γκολ & Να σκοράρει ο Φόντεν σε απόδοση 4.05 στο Bet Builder της Stoiximan.

Την ίδια ώρα στη Red Bull Arena, η Λειψία φιλοξενεί την Ρεάλ Μαδρίτης. Η γερμανική ομάδα πήρε εύκολα το δεύτερο εισιτήριο από το Group G. Έχασε τα δύο παιχνίδια απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι, κέρδισε ωστόσο και τα τέσσερα κόντρα σε Γιούνγκ Μπόις και Ερυθρό Αστέρα.

Εμφάνισε κακό αγωνιστικό πρόσωπο μετά την διακοπή με τρεις σερί ήττες στη Βundesliga, έβγακε αντίδραση στο 2-0 επί της Ουνιόν και έμεινε στο 2-2 στην έδρα της Άουγκσμπουργκ. Παλεύει για μια θέση στην 4άδα του πρωταθλήματος, καθώς βρίσκεται στο -3 από τη Ντόρτμουντ. Φιλόδοξη ομάδα, όχι ωστόσο τόσο συνεπής όσο τα προηγούμενα χρόνια.

Με εξαίρεση τον αποκλεισμό της από το Copa Del Rey, η σεζόν εξελίσσεται ιδανικά για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Έκανε περίπατο στην φάση των ομίλων του Champions League, καθώς με 6/6 πήρε την πρώτη θέση του Group C απέναντι σε Νάπολι, Μπράγκα και Ουνιόν Βερολίνου. Από τα τέλη Σεπτέμβρη είναι αήττητη στη La Liga και μετά το 4-0 επί της 2ης(!) Ζιρόνα, πήρε αβαντάζ πέντε βαθμών στην κούρσα του τίτλου.

Ο Αντσελότι διαχειρίζεται ιδανικά το ρόστερ του, παρά τα προβλήματα τραυματισμών. Με τον Μπέλιγχαμ να κάνει πάταγο, καθώς μετράει 20 γκολ και οκτώ ασίστ σε 29 συμμετοχές την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Ο Άγγλος διεθνής ωστόσο είναι εκτός μάχης για το πρώτο ματς με τη Λειψία, όπως και οι Αλάμπα, Μιλιτάο, Ρίντιγκερ, Κουρτουά.

Ματς – πρόκληση για τη Λειψία, που θα επιχειρήσει να πάρει ένα αποτέλεσμα που θα της αφήνει έστω λίγες ελπίδες για τη ρεβάνς. Η Ρεάλ αντιμετωπίζει σημαντικές απουσίες, εντούτοις έχει δείξει πως πάντα βρίσκει πρωταγωνιστές και τρόπο αν ανταπεξέρχεται στις απαιτήσεις.

Το συνδυαστικό στοίχημα Goal/Goal & Βινίσιους Over 1,5 προσπάθειες στην εστία σε απόδοση 3.45 στο Bet Builder της Stoiximan.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X