Αντετοκούνμπο: «Έχω κι εγώ γρατζουνιές, όχι μόνο ο Γιόκιτς-Η σύζυγός μου λέει πως είναι σέξι»

Αντετοκούνμπο: «Έχω κι εγώ γρατζουνιές, όχι μόνο ο Γιόκιτς-Η σύζυγός μου λέει πως είναι σέξι»
Photo Credits: INTIME

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σχολίασε με χιούμορ τα σημάδια που του αφήνουν οι μονομαχίες στο ΝΒΑ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βγήκε νικητής στη μάχη με τον Νίκολα Γιόκιτς, καθώς οι Μπακς επικράτησαν των Νάγκετς. Ο Greek Freak ρωτήθηκε μετά τον αγώνα για τα σημάδια που υπάρχουν στο κορμί του αλλά και στου Σέρβου σέντερ.

«Είναι δύσκολο να μαρκάρεις παίκτες σαν τον Γιόκιτς. Κάποιες φορές κάνεις ό,τι χρειάζεται για να τους σταματήσεις, ακόμη και να τους… γρατζουνίσεις. Πιστεύω όμως πως σε εκείνον φαίνονται περισσότερο οι γρατζουνιές γιατί είναι πιο ανοιχτόχρωμος από μένα. Έχω κι εγώ πολλές γρατζουνιές, η σύζυγός μου θεωρεί πως είναι σέξι, οπότε μου αρέσουν», τόνισε με χιούμορ.

«Ο Νίκολα είναι πολύ ταλαντούχος, μπορεί να κάνει τα πάντα. Ο Μπρουκ (σ.σ. Λόπεζ) έκανε πολύ καλή δουλειά, αλλά δεν είναι δουλειά ενός μόνο παίκτη να τον αντιμετωπίσει, είναι όλης της ομάδας αποστολή να τον κάνει να δυσκολευτεί όσο γίνεται περισσότερο», πρόσθεσε.

Παράλληλα, ο 29χρονος σούπερ σταρ δήλωσε πολύ ικανοποιημένος από την πρόοδο της ομάδας του, ειδικά στο κομμάτι της άμυνας. «Λατρεύω να βλέπω την ομάδα να πηγαίνει προς τη σωστή κατεύθυνση. Θεωρώ πως χτίζουμε καλές συνήθειες, παίζουμε καλό μπάσκετ και με υψηλή ενέργεια. Αυτό με νοιάζει μόνο, ακόμη και σε ματς που χάσαμε ήμασταν ανταγωνιστικοί. Για μένα δεν μετράνε τα νικηφόρα σερί ή τα ρεκόρ. Βελτιωνόμαστε κάθε μέρα. Ο κόουτς Ντοκ θέλει όταν είσαι στο παρκέ να δίνεις τα πάντα, δεν δέχεται την έλλειψη προσπάθειας. Σιγά-σιγά φτάνουμε στο σημείο που θέλουμε».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X