Αηδία με την αλητεία Τσαρούχα, πάει σπρωχτό τον Παναθηναϊκό - Τίναξε το ματς στον αέρα, διακοπή με το γήπεδο να «βράζει» (VIDEO)

Αηδία με την αλητεία Τσαρούχα, πάει σπρωχτό τον Παναθηναϊκό - Τίναξε το ματς στον αέρα, διακοπή με το γήπεδο να «βράζει» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Η Βάσω Τσαρούχα πάει τον Παναθηναϊκό «σπρωχρό» στο ντέρμπι των Λιοσίων με την ΑΕΚ Betsson, ο κόσμος αηδίασε και το ματς τινάσσεται στον αέρα

Ο κόσμος της ΑΕΚ δεν αντέχει με τα όσα βλέπει από την Βάσω Τσαρούχα στο ντέρμπι των Λιοσίων με τον Παναθηναϊκό που τον πάει «σπρωχτό» η διαιτησία.

Και πάμε στο ζουμί και στο πώς ‘εφθασε ο κόσμος της ΑΕΚ στο να αηδιάσει με τα όσα βλέπει να εξελίσσονται στο παρκέ.

Η ΑΕΚ Betsson είχε μπει δυνατά στο 3ο δεκάλεπτο. Είχε καταφέρει να μειώσει στους 6 πόντους και να ξαναμπεί με τη βοήθεια του κόσμου της πολύ γερά στο ματς. Το σκορ ήταν 48-54 και σε εκείνο το σημείο ανέλαβε δράση η γνωστή, Βάσω Τσαρούχα που είναι, πλέον, ξεκάθαρο πως όταν βλέπει ΑΕΚ, κάτι παθαίνει…

Σε μία φάση, όπου έχει κάνει καθαρά βήματα ο Λεσόρ, η Τσαρούχα τα αφήνει… Ο Παναθηναϊκός σκοράρει για τρεις πόντους, δίνει η κυρία ρέφερι και την τεχνική ποινή και η διαφορά πήγε πάλι σε διψήφιο νούμερο.


4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X