Ντέμης για το ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: «Ο καθένας να σκεφτεί από την πλευρά του, αν υπάρχει νικητής από το 1-1» (VIDEO)

Ντέμης για το ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: «Ο καθένας να σκεφτεί από την πλευρά του, αν υπάρχει νικητής από το 1-1» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Το σχόλιο του Ντέμη Νικολαΐδη για το 1-1 της Τούμπας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την πίστη του πως ο ΠΑΟΚ έκανε πειστική εμφάνιση κόντρα στην ΑΕΚ όντας καλύτερος, εξέφρασε στην εκπομπή του στη NOVA ο Ντέμης Νικολαΐδης.

«Πειστική εμφάνιση στο ντέρμπι ο ΠΑΟΚ που πάει για το πρωτάθλημα, δείχνει ότι πλέον μπορεί να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ», είπε χαρακτηριστικά ο Νικολαΐδης.

«Ήταν καλύτερος από την ΑΕΚ. Λίγοι αντίπαλοι της ΑΕΚ είναι καλύτεροι στο ελληνικό πρωτάθλημα. Σ’ αυτό το ματς είδαμε διαφορετική τακτική του Λουτσέσκου και τα κατάφερε. Ο καθένας να σκεφτεί από την πλευρά του, αν υπάρχει νικητής από το 1-1», ανέφερε ακόμη ο Νικολαΐδης, ο οποίος εν συνεχεία επισήμανε: «Η ΑΕΚ μπορεί να πει ότι δεν έκανε το καλύτερο παιχνίδι της, αλλά για ακομη μία φορά δεν χάνει ντέρμπι»

«Ο ΠΑΟΚ έπαιξε για να πάρει αποτέλεσμα τουλάχιστον για 60 λεπτά. Μπήκε με τη λογική να μην αφήσω την ΑΕΚ να παίξει», ανέφερε ακόμη ο Νικολαΐδης που εν συνεχεία έκανε ανάλυση του ματς.

«Ο ΠΑΟΚ πίεσε ψηλά την ΑΕΚ για 10 λεπτά, μπήκε καλά ο ΠΑΟΚ. Η ΑΕΚ έχει μία κατοχή, αλλά την είχε στην άμυνα. Και οι δύο ομάδες είχαν το μυαλό τους στο πώς να μην δεχθούν γκολ. Πολλά λάθη και πολλά κλεψίματα και από τις δύο. Ο ΠΑΟΚ δεν έπαιξε με build up από πίσω, έπαιξε με βαθιές μπαλιές. Η ΑΕΚ μπήκε πιο καλά στο β’, σκόραρε, μετά το 60′ το ματς ανήκει στον ΠΑΟΚ, πίεσε, σκόραρε και δικαίως σκόραρε, θα μπορούσε να βάλει και 2ο», επισήμανε.

Όσο για το τι ματς είδε, ο Ντέμης επισήμανε: «Ωραίο ματς, όχι θεαματικό, πολλή τακτική από Λουτσέσκου. Ντεσπόντοφ και Κωνσταντέλιας έκαναν τη διαφορά μόλις μπήκαν. Ο Μεϊτέ ήταν ο καλύτερος παίκτης του ΠΑΟΚ. Για μένα πάντα λείπει Σιμάνσκι. Όσο περνούσε η ώρα ο Γιόνσον ήταν ο καλύτερος παίκτης της ΑΕΚ και ο Πινέδα ήταν καλός. Το σχέδιο του ΠΑΟΚ είναι να το πάμε 0-0, να τους κάνω να μην σκοράρουν και μετά σιγά-σιγά θα το χτυπήσω. Μπορεί ο Λουτσέσκου να ήθελε να κρατήσει ξεκούραστο τον Ντεσποντοφ γι’ αυτό τον έβαλε ως αλλαγή. Είναι πολύ εύκολο να κάνουμε κριτική μετά το ματς».

Σε ό,τι αφορά στους κορυφαίους από πλευράς ΑΕΚ, ο Ντέμης επισήμανε: «Μαζί με Γιόνσον νομίζω ότι ο Λιβάι να ήταν ο καλύτερος, δεν έχει χάσει μονομαχία. Ο Λιβάι ήταν καταπληκτικός. Στη φάση του γκολ (0-1) κάναμε μία τέλεια αντεπίθεση. Πινέδα, Γιόνσον και Λιβάι οι καλύτεροι της ΑΕΚ. Ο Μεϊτέ ήταν εξαιρετικός από πλευράς ΠΑΟΚ».

Σε ό,τι αφορά στη διαιτησία του Αγκάγιεφ ο Ντέμης επισήμανε: «Δεν μπαίνει στην κουβέντα η διαιτησία. Ήταν συνεπής ο διαιτητής».

Ενώ για το τέλος ότι η ΑΕΚ δέχεται γκολ από στημένες φάσεις ο Ντέμης επισήμανε: «Πρέπει η ΑΕΚ να δουλέψει στις στατικές φάσεις».

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X