ΑΕΚ: Μελισσανίδης-Αλμέιδα στα Gazzetta Awards (ΦΩΤΟ-VIDEO)

ΑΕΚ: Μελισσανίδης-Αλμέιδα στα Gazzetta Awards (ΦΩΤΟ-VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Παρουσία Δημήτρη Μελισσανίδη και Ματίας Αλμέιδα η απονομή των Gazzetta Awards

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισανίδης μαζί με τον προπονητή της ομάδας, Ματίας Αλμέιδα βρίσκονται στο Μέγαρο Μουσικής για τα Gazzetta Awards.

Στο Μέγαρο Μουσικής έφτασε περίπου στις 19:20 ο Δημήτρης Μελισανίδης. Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ είναι ανάμεσα στους καλεσμένους για τα Gazzetta Awards, όπως και ο Ματίας Αλμέιδα που θα τιμηθεί. Ενώ «παρών» στην εκδήλωση είναι και ο Στίβεν Τσούμπερ.

Θυμίζουμε πως στα βραβεία του Gazzetta ο τεχνικός του Δικεφάλου, Ματίας Αλμέιδα, αναδείχθηκε ως κορυφαίος κόουτς της χρονιάς, ενώ η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ πήραν το βραβείο Fair Play για όσα έγιναν μετά τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με πρωταγωνιστή τον μικρό Γιάννη Παπαστεφανάκη και τους παίκτες των δυο ομάδων.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο:

ΑΕΚ: Μελισσανίδης-Αλμέιδα στα Gazzetta Awards (ΦΩΤΟ-VIDEO)

ada

ΑΕΚ: Μελισσανίδης-Αλμέιδα στα Gazzetta Awards (ΦΩΤΟ-VIDEO) ΑΕΚ: Μελισσανίδης-Αλμέιδα στα Gazzetta Awards (ΦΩΤΟ-VIDEO) ΑΕΚ: Μελισσανίδης-Αλμέιδα στα Gazzetta Awards (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X