Αλ Ιτιχάντ: Τεράστια προσφορά στην Λίβερπουλ για τον Μοχάμεντ Σαλάχ

Αλ Ιτιχάντ: Τεράστια προσφορά στην Λίβερπουλ για τον Μοχάμεντ Σαλάχ
Photo Credits: INTIME

Σύμφωνα με το Athletic οι Σαουδάραβες δίνουν 235 εκατ. ευρω στην Λίβερπουλ για τον Σαλάχ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Αλ Ιτιχάντ το έχει τερματίσει. Η ομάδα της Σαουδικής Αραβίας προσφέρει στην Λίβερπουλ, για τον Σαλάχ ένα από τα μεγαλύτερα συμβόλαια που έχουν υπάρξει στον ποδοσφαιρικό χάρτη.

Το συμβόλαιο του Σαλάχ εκπνέει το 2025, ο Κλοπ αποχωρεί και ο Αιγύπτιος παικταράς οδεύει στα 32. Οπότε τα 235.000.000 ευρώ που φέρεται να δίνει η Αλ Ιτιχάντ στους Κόκκινους είναι εξαιρετικά καλά και με το παραπάνω. Εάν μάλιστα υπάρξει deal και δεν μεσολαβήσει κάτι άλλο μεγαλύτερο, τότε θα σπάσει το ρεκόρ της ακριβότερης μεταγραφής στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Ο Νεϊμάρ κρατάει την πρωτιά από το 2017 όταν όταν η Παρί πλήρωσε την Μπάρτσα 222.000.000 ευρώ, οπότε με τα 235 εκατ. ευρώ της Αλ Ιτιχάντ η ιστορία θ’ αρχίσει να γράφεται διαφορετικά. Παράλληλα, όπως μεταφέρει η mundodeportivo οι Σαουδάραβες δεν πρόκειται να αφήσουν παραπονεμένο τον Φαραώ και θα του απλώσουν στο τραπέζι 85 εκατ. ευρώ το χρόνο, ποσό τέσσερις φορές πάνω από το salary του στην Premier League.

 

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X