Με όλα τα μεγάλα «όπλα» κόντρα στην Εθνική Ελλάδας η Τσεχία για τα προκριματικά του Eurobasket 2025

Με όλα τα μεγάλα «όπλα» κόντρα στην Εθνική Ελλάδας η Τσεχία για τα προκριματικά του Eurobasket 2025
Photo Credits: INTIME

Την προεπιλογή της για τα παιχνίδια με την Εθνική Ελλάδας και τη Μεγάλη Βρετανία για τα προκριματικά του Eurobasket 2025, έκανε γνωστή η Τσεχία.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Τσεχία είναι μια από τις ομάδες που θα αντιμετωπίσει η Εθνική Ελλάδας, για τα προκριματικά του Eurobasket 2025, με τους Τσέχους να ανακοινώνουν την προεπιλογή τους για τα παιχνίδια που έχουν να δώσουν μέσα στον Φεβρουάριο.

Ο Γκίνζμπουργκ θα έχει στη διάθεση του όλα τα μεγάλα «όπλα» της ομάδας, για τα παιχνίδια κόντρα στην Εθνική μας ομάδα και τη Μεγάλη Βρετανία. Συμπεριλήφθηκαν στις κλήσεις και ο Τόμας Σατοράνσκι και ο Γιαν Βέσελι.

Να θυμίσουμε ότι η Τσεχία βρίσκεται μαζί με την Εθνική μας, τη Μεγάλη Βρετανία και την Ολλανδία στον 6ο όμιλο των προκριματικών του Eurobasket 2025.

Αναλυτικά η προεπιλογή της Τσεχίας: Αναλυτικά η προεπιλογή της Τσεχίας: Άουντα, Μπαλίντ, Μπάλβιν, Μπόχατσικ, Μοχμ, Χάνζλικ, Χρούμπαν, Χούστακ, Γέλινεκ, Κόβαρ, Κρέιτσι, Κριζ, Κίζλινικ, Πάλιζα, Πέτερκα, Σαμούρα, Σατοράνσκι, Σεχνάλ, Σλάβικ, Σβετς, Μάρτιν Σβόμποντα, Ματέι Σβόμποντα, Σικόρα, Βέσελι

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X