Αυτός είναι ο νέος Κ.Ο.Κ. – Με sms οι κλήσεις στους παραβάτες, πόσο μειώνεται το όριο ταχύτητας

Αυτός είναι ο νέος Κ.Ο.Κ. – Με sms οι κλήσεις στους παραβάτες, πόσο μειώνεται το όριο ταχύτητας

Μια νέα τροποποίηση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας είναι έτοιμη να προωθηθεί για εφαρμογή από το Υπουργείο Μεταφορών

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Από το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, είναι η πρώτη φορά εδώ και 16 σχεδόν χρόνια (από το 2008) που προωθούνται σημαντικές αλλαγές, οι οποίες έχουν ως στόχο τον περιορισμό των τροχαίων περιστατικών που το τελευταίο διάστημα εμφανίζουν έξαρση και «κοστολογούνται ακριβά» σε ανθρώπινες ζωές. Ένα από τα σημαντικότερα μέτρα που προωθούνται για εφαρμογή, είναι ο περιορισμός της ταχύτητας μέσα στους δρόμους της πόλης.

Μειώνοντας το όριο ταχύτητας από τα 50 στα 30 χλμ./ώρα σε πάρα πολλούς δρόμους κάθε πόλης και αυξάνοντας κάθετα τους ελεγκτικούς μηχανισμούς για την τήρησή τους, είναι πεποίθηση του Υπουργείου πως θα επιτευχθεί η επιθυμητή μείωση των τροχαίων περιστατικών. Τα νέα δεδομένα όμως για τους οδηγούς, δεν σταματούν εκεί. Για πρώτη φορά, είναι έτοιμες οι υποδομές για την εφαρμογή της διαδικασίας online «απονομής δικαιοσύνης», με την άμεση ενημέρωση του παραβάτη μέσω της χρήσης του κινητού τηλεφώνου.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

 

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X