Τελεσίγραφο σε Τσάβι, σε περίπτωση ήττας από την Νάπολι

Τελεσίγραφο σε Τσάβι, σε περίπτωση ήττας από την Νάπολι
Photo Credits: INTIME

Ο Ράφα Μάρκες υποψήφιος για να αναλάβει τον πάγκο της Μπαρτσελόνα ως το τέλος της σεζόν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπορεί ο Τσάβι να έχει ανακοινώσει την αποχώρησή του από τον πάγκο της  Μπαρτσελόνα στο τέλος της τρέχουσας σεζόν, όμως αυτό, σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας «As» μπορεί να συμβεί νωρίτερα.

Η κατάσταση στη Μπαρτσελόνα είναι οριακή μετά και τη χθεσινή (11/2) ισοπαλία (3-3) με τη  Γρανάδα. Το σίγουρο είναι ότι ό,τι και να γίνει το Σάββατο στο Βίγκο, ο Τσάβι θα συνεχίσει. Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στην αναμέτρηση του Champions League με τη Νάπολι σε μια εβδομάδα (21/2).

«Το αποτέλεσμα αυτού του αγώνα θα μπορούσε να σηματοδοτήσει το βραχυπρόθεσμο μέλλον του Τσάβι. Μια ήττα θα μπορούσε να επισπεύσει την άμεση αποχώρηση του νυν προπονητή, με τον Ράφα Μάρκες ως πιθανό υποψήφιο για να καταλάβει τον πάγκο από τώρα έως το υπόλοιπο της σεζόν», αναφέρει η εφημερίδα.

Ενώ η εμπιστοσύνη του πρόεδρου της Μπαρστελόνα Ζοάν Λαπόρτα  φαίνεται να εξαντλείται και ο Πορτογάλος αθλητικός διευθυντής, Νέκο, να πάρει ήδη αποστάσεις, ο Τσάβι είναι ο πρώτος που φέρεται να έχει ξακαθαρίσει ότι αν δεν περάσει η Μπαρτσελόνα  στο Champions League, δεν θα συνεχίσει. Ίσως όμως η Μπαρτσελόνα τον προλάβει στο ενδεχόμενο ήττας στο «Σαν Πάολο» μη αφήνοντάς του χρόνο για τη ρεβάνς.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X