ΑΕΚ: Η μοναδική ομάδα από το Big 4 χωρίς... ημέρα στην κορυφή

ΑΕΚ: Η μοναδική ομάδα από το Big 4 χωρίς... ημέρα στην κορυφή
Photo Credits: INTIME

Η εναλλαγή των τριών ομάδων στην κορυφή είναι ενδεικτικό της ανταγωνιστικότητας που υπάρχει στο πρωτάθλημα φέτος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην τελική ευθεία έχει μπει το πρωτάθλημα της Super League, καθώς απομένουν τέσσερις αγωνιστικές για την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας και φυσικά οι δέκα αγωνιστικές των πλέι οφ. Αυτές τις 22 αγωνιστικές είναι εντυπωσιακό το στατιστικό πως η ΑΕΚ, η περσινή κάτοχος του τίτλου, δεν έχει βρεθεί ούτε μια φορά στην κορυφή!

Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα δίνει την εντύπωση ότι προτιμά να… κυνηγά παρά την κυνηγούν!

Αντίθετα, για 11 αγωνιστικές, στο ρετιρέ βρέθηκε ο Παναθηναϊκός, για 8 ο ΠΑΟΚ και για 3 ο Ολυμπιακός, ο οποίος πλέον έχει υποχωρήσει στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας.

Η ΑΕΚ φέτος ξεκίνησε στο πρωτάθλημα με… γκέλα, καθώς η πρεμιέρα της με τον Παναιτωλικό αναβλήθηκε λόγω των ευρωπαϊκών της αγώνων και στο πρώτο παιχνίδι που έδωσε με τον Πανσερραϊκό στην OPAP Arena, έμεινε στο 1-1.

Έκτοτε, καμία φορά δεν κατάφερε να βρεθεί σε θέση οδηγού, αν και είχε τις ευκαιρίες, όπως χθες που με νίκη επί του ΠΑΟΚ θα ανέβαινε πρώτη, αλλά δεν τις αξιοποίησε.

Ο Παναθηναϊκός φέτος μπορεί να μην είχε τη συνεχή παρουσία στην πρώτη θέση, όπως έκανε πέρυσι, ωστόσο κατάφερε να βρεθεί πρώτος μετά από το τέλος 11 αγωνιστικών, στο διάστημα από την 1η έως τη 17η στροφή.

Ενδιάμεσα, από την 4η έως την 7η, κάτοικος στο ρετιρέ ήταν ο Ολυμπιακός, ενώ ο ΠΑΟΚ, μετά την 14η αγωνιστική και έως την 22η αγωνιστική βρίσκεται στην κορυφή.

Η εναλλαγή των τριών ομάδων στην κορυφή είναι ενδεικτικό της ανταγωνιστικότητας που υπάρχει στο πρωτάθλημα φέτος, ενώ το γεγονός ότι η ΑΕΚ δεν έχει βρεθεί ακόμα στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, δεν την θέτει εκτός διεκδίκησης του τίτλου. Η απόσταση ανάμεσα στον πρώτο ΠΑΟΚ, τον δεύτερο Παναθηναϊκό και την τρίτη ΑΕΚ είναι δύο βαθμοί και η αγωνία για το ποια ομάδα θα τερματίσει τελικά πρώτη αναμένεται να διατηρηθεί έως το τέλος.

Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα δίνει την εντύπωση ότι προτιμά να… κυνηγά παρά την κυνηγούν!

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X