Ατλέτικο Μαδρίτης: Ο Μοράτα ξέσπασε σε κλάματα στον πάγκο μετά τον τραυματισμό του (VIDEO)

Ατλέτικο Μαδρίτης: Ο Μοράτα ξέσπασε σε κλάματα στον πάγκο μετά τον τραυματισμό του (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο Αλβάρο Μοράτα υπέστη διάστρεμμα στο γόνατο στην ήττα με 1-0 της Ατλέτικο από τη Σεβίλλη και έφυγε από τον αγωνιστικό χώρο με κλάματα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ισπανός επιθετικός, Αλβάρο Μοράτα, αναγκάστηκε να αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο στο λεπτό 46 του εκτός έδρας αγώνα της Ατλέτικο Μαδρίτης με τη Σεβίλλη (1-0) και οι «Ροχιμπλάνκος» επιβεβαίωσαν στο X, πρώην Twitter, ότι ο έμπειρος φορ έχε υποστεί διάστρεμμα στο γόνατο.

Ο Μοράτα έφυγε από το γήπεδο δακρυσμένος, συνοδευόμενος από μέλη του επιτελείου της Ατλέτικο και τα πλάνα του από τον πάγκο της ομάδας όπου φαινόταν να υποφέρει πολύ έχουν κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Ο άλλοτε επιθετικός της Γιουβέντους θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις, αλλά φαίνεται απίθανο να αναρρώσει εγκαίρως για τους αγώνες της Ατλέτικο Μαδρίτης στη φάση των 16 του Champions League με την Ίντερ. Ο πρώτος αγώνας είναι στο Σαν Σίρο στις 20 Φεβρουαρίου και ο επαναληπτικός στη Μαδρίτη στις 13 Μαρτίου.

 

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X