Ο Μοράτα τραυματίστηκε και ξέσπασε σε κλάματα

Ο Μοράτα τραυματίστηκε και ξέσπασε σε κλάματα
Photo Credits: INTIME

Ο Μοράτα τραυματίστηκε κόντρα στην Σεβίλλη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Ατλέτικο Μαδρίτης εκτός από την ήττα κόντρα στην Σεβίλλη στο «Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν», έχασε και τον Σέντερ φορ της, Αλβάρο Μοράτα.

Ο 31χρονος Ισπανός επιθετικός τραυματίστηκε στο γόνατο στο 46ο λεπτό και οι κάμερες της τηλεόρασης τον «έπιασαν» να ξεσπάει σε κλάματα στον πάγκο την ώρα που δεχόταν τις περιποιήσεις του ιατρικού επιτελείου, με τους ροχιμπλάνκος να αναφέρουν στον λογαριασμό τους στο Twitter πως υπέστη διάστρεμμα.

Μέσα στις επόμενες ώρες ο Μοράτα αναμένεται να υποβληθεί σε σειρά ιατρικών εξετάσεων για να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος του προβλήματος, με τους περισσότερους να εκτιμούν πως απέφυγε τη μεγάλη ζημιά αλλά να υπάρχει ανησυχία για την παρουσία του στους αγώνες με την Ίντερ για τη φάση των «16» του Champions League.

Σημειώνεται πως το πρώτο ραντεβού της ομάδας του Ντιέγκο Σιμεόνε με την Ίντερ είναι προγραμματισμένο για τις 20 Φεβρουαρίου στο «Μεάτσα» ενώ η ρεβάνς θα διεξαχθεί στις 13 Μαρτίου, ενώ ενδιάμεσα υπάρχει και ο αγώνας ρεβάνς με την Αθλέτικ στις 29 Φεβρουαρίου για τα ημιτελικά του Copa del Rey.

 

 

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X