Ήττα για τους Έφηβους και έντονα παράπονα από την διαιτησία

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

futsal_efhvoiΤην ήττα με 7-6 στην παράταση γνώρισε η εφηβική ομάδα ποδοσφαίρου σάλας της ΑΕΚ το περασμένο Σάββατο από τον Πρωταθλητή Καλλιθέας για τα πλέι οφ του πρωταθλήματος Κ17 της ΕΠΟ. Οι “κιτρινόμαυροι” έχουν αρκετά παράπονα από την διαιτησία, ωστόσο θέλουν να ισοφαρίσουν τις νίκες στον επαναληπτικό που θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο στο Μενίδι για να έχουν πιθανότητες πρόκρισης στην τετράδα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι αν και η Ένωση βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0, ισοφάρισε σε 2-2. Στην συνέχεια βρέθηκε ξανά πίσω με 5-2 αλλά επανήλθε ισοφαρίζοντας λίγα λεπτά πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας και έστειλε το ματς στην παράταση. Εκεί κατάφερε να προηγηθεί με 5-6 αλλά ο σκόρερ Νίκος Ζούγρας δέχθηκε απευθείας κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή για άσεμνο πανηγυρισμό. ‘Έτσι με παίκτη παραπάνω οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν και πήραν τη νίκη με 10μετρο πέναλτι. Για την ΑΕΚ από δύο γκολ πέτυχαν οι Λαζαρίδης και Ζούγρας και από ένα οι Γιαννίκος και Αϋφαντής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X