Σίμος Κρασσάς: «Η ΑΕΚ του Ντέμη έχασε το πρωτάθλημα, κέρδισε όμως το... στοίχημα» (VIDEO)

Σίμος Κρασσάς: «Η ΑΕΚ του Ντέμη έχασε το πρωτάθλημα, κέρδισε όμως το... στοίχημα» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο Σίμος Κρασσάς μίλησε για τη μεταγραφή στην ΑΕΚ, τον Ντέμη Νικολαΐδη, ενώ αναφέρθηκε στη σημερινή εικόνα με τους Μελισσανίδη κα Αλμέιδα στο τιμόνι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Σίμος Κρασσάς σε μία απολαυστική συζήτηση στο Sportdog.gr για την ΑΕΚ! Μιλάει με χιούμορ για τις πρώτες του κλωτσιές και μοιράζεται τα ποδοσφαιρικά του πρότυπα. «Μου άρεσε ο Μαραντόνα και ο Πελέ, αλλά ταυτίστηκα με τον Ζιντάν», λέει.

Θυμάται την έλευσή του στην Ελλάδα για την ΑΕΚ, την εποχή που ανέλαβε την προεδρία ο Ντέμης Νικολαΐδης, τις φιλίες που έκανε στην Ένωση και αναφέρεται στον δανεισμό του στον Πανιώνιο, αποκαλύπτοντας μία ανέκδοτη ιστορία με πρωταγωνιστή τον Αχιλλέα Μπέο.

Παράλληλα αναλύει τον ρόλο που έχει αναλάβει στην ΑΕ Λεμεσού και εμφανίζεται ενθουσιασμένος με την πορεία της ΑΕΚ. «Μου αρέσει να βλέπω την ΑΕΚ. Έχει έναν πρόεδρο που είναι πολύ σοβαρή προσωπικότητα στο χώρο. Είναι η κεφαλή μαζί με το τεχνικό κομμάτι που είναι ο Αλμέιδα, ο οποίος έχει φτιάξει μία πολύ ανταγωνιστική ομάδα».

Δείτε το βίντεο της συνέντευξης εδώ

Πηγή: sportdog.gr

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X