«Διπλό» μέσα στο Νότιγχαμ η Νιούκαστλ - Κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού η Φόρεστ του Μαρινάκη

«Διπλό» μέσα στο Νότιγχαμ η Νιούκαστλ - Κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού η Φόρεστ του Μαρινάκη
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παραμένει σε απόσταση αναπνοής από τη ζώνη του υποβιβασμού η Νότιγχαμ του Βαγγέλη Μαρινάκη, η οποία στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Premier League ηττήθηκε μέσα στο «City Ground» με 2-3 από τη Νιούκαστλ.

Οι «καρακάξες» μπήκαν δυνατά στο ματς και προηγήθηκαν στο 10′ με τον Μπρούνο Γκιμαράες με τη Φόρεστ να αγγίζει την ισοφάριση στο 16′ με τον Ελάνγκα. Στο 24′ η Νιούκαστλ άγγιξε το 0-2 με τον Σελς να λέει όχι στον Αλμιρόν για να έρθει το γκολ της ισοφάρισης από πλευράς Φόρεστ στο 26′ με τον Ελάνγκα.

Μετά το 30′ η Νιούκαστλ ανέκτησε τον έλεγχο του ματς και στο 44′ βρήκε το 2ο γκολ με τον Σαρ, όμως η χαρά των φιλοξενούμενων κράτησε για λίγα δευτερόλεπτα με τον Χάντσον-Οντόι στο 45+6′ να φθάνει στην ισοφάριση. Με την έναρξη του β’ μέρους η Νότιγχαμ (49′) σκόραρε, με τον Αβονίγι, όμως το γκολ ακυρώθηκε δικαίως με την Νιούκαστλ να παίρνει εκ νέου το προβάδισμα (67′) με τον Γκιμαράες και ενώ λίγο νωρίτερα η Φόρεστ φώναξε για πέναλτι στον Αβονίγι με διαιτητή και VAR να συμφωνουν πως δεν υπήρχε παράβαση.

Το 2-3 παρέμενε και ήταν εν τέλει το τελικό σκορ με την Νιούκαστλ να φθάνει τους 36 βαθμούς και τη Φόρεστ να μένει στους 21 και μόλις στο +2 από την 18η Έβερτον που έχει 19 και είναι στις ομάδες που υποβιβάζονται.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X